Uz suze i jecaj obeležen 37. rođendan Ksenije Pajčin!
Foto: Dragana Udovičić

Grob ubijene pevačice juče obišli najmiliji

Uz suze i jecaj obeležen 37. rođendan Ksenije Pajčin!

Stars -
Na Novom groblju, pored majke Ljubice i oca Miloša, poštu su joj odali njeni prijatelji Karamela, Danijel Alibabić i Bane Dević

Porodica i prijatelji tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin okupili su se juče na Novom groblju kako bi obeležili njen 37. rođendan.Bol za ćerkom ne prolazi... Miloš PajčinSa buketom cveća prvi je stigao Goran Stojićević Karamela, a ubrzo je došao i denserkin otac Miloš Pajčin. Neutešna majka Ljubica Kostić pojavila se nakon desetak minuta, i dalje u crnini za ćerkom koju je 15. marta 2010. godine u njenom stanu ubio dečko Filip Kapisoda, a potom sam sebi oduzeo život. Njen jecaj začuo se dok još nije prišla ćerkinom spomeniku. Prvo je poljubila Ksenijinu sliku, stavila buket cveća na ploču i zapalila sveću, a onda se pozdravila s prisutnima. Ona im se izjadala kako ne može da se izbori sa tugom i da joj ćerka svaki dan sve više nedostaje. Ljubicu su tešili stilista Bane Dević i pevač Danijel Alibabić, koji su sve vreme bili uz nju.

Crnogorski pevač još uvek ne može da se pomiri s činjenicom da je izgubio drugaricu i saradnicu.Nastup na finalnoj večeri Grandovog festivala posvetio sam mojoj Kseniji. Znam sigurno da će joj to biti najlepši poklon i da mi, gde god da je, drži fige i šalje energiju - rekao je za Kurir Danijel.

PrijateljKARAMELA SE POMIRIO SA KSENIJINOM MAMOMGoran Stojićević Karamela posle duže vremena pomirio se s Ksenijinom majkom Ljubicom. Oni su pre nekoliko godina prestali da razgovaraju iz javnosti nepoznatih razloga, pa je voditelj i šoumen svake godine za pevačicin rođendan i pomen dolazio ranije na groblje kako bi izbegao susret s njom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track