Topalko: Neću da šaljem humanitarne poruke, neka to radi neko drugi
Foto: Dragan Kadic

Grand festival: Skandalozna izjava pevača

Topalko: Neću da šaljem humanitarne poruke, neka to radi neko drugi

Stars -
Milan Topalović razočarao javnost rečima da ne želi da pomaže mališanima SMS-om jer smatra da je dovoljno to što je snimio pesmu

Milan Topalović Topalko obrukao se na finalnoj večeri petog Grand festivala, i to zbog svoje nesmotrene izjave.Naime, pevač je u živom prenosu rekao da neće da šalje poruke za humanitarnu pomoć, već da to treba da rade drugi.Ova njegova rečenica šokirala je prisutne i zbunila voditelja Tihomira Tepića, koji je pokušao da izvadi situaciju, ali ga je spasla režija pošto je sliku vratila na scenu.- Poruke? Ne, nisam ih slao. Ako sam pesmom naterao nekog da je pošalje, to je uspeh. Ja sam održao 100 humanitarnih koncerata za pet godina, a vi to i ne znate - rekao je folker, koji jedini nije izašao na scenu posle proglašenja pobednika.Inače, ovogodišnji festival nosio je naziv „Budi human“, a sav prihod od poruka otišao je na račun fondacije Novi Beograd, čiji je predsednik Aleksandar Šapić. Pored gledalaca, svi učesnici manifestacije, osim Topalka, slali su poruke i to pokazali u prenosu. Na taj način dali su doprinos da za vreme trajanja finala stigne 102.000 poruka. Topalko u tome sigurno nema udela.

ŠljokaraŠABAN NE ISPUŠTA ČAŠICUŠaban Šaulić nije ispuštao čašicu iz ruke. Kralj narodne muzike nije bio opušten u prisustvu supruge Goce, koja je pratila svaki njegov pogled i pokret, pa je morao viskijem da ublaži muku.KomentariMIRNA NABACILA KILOGRAMEMirna Radulović bila je tema među kolegama. Oni su komentarisali da se mnogo ugojila. Pevačica nije odreagovala na te priče jer joj je bilo važno mišljenje kako je otpevala pesmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track