Gogi Sekulić seku struju zbog duga od 250.000 dinara
Foto: Damir Dervisagic

U sporu sa Elektroprivredom Srbije

Gogi Sekulić seku struju zbog duga od 250.000 dinara

Stars -
Sekulićeva dobila opomenu pred isključenje električne energije jer u poslednjih godinu dana nije izmirivala svoja dugovanja

Goga Sekulić uskoro bi mogla ostati u mraku jer nije izmirila račun za struju od 250.000 dinara.Pevačica poslednjih godinu dana ne plaća račune „Elektroprivredi Srbije“, a nedavno je dobila opomenu pred isključenje električne energije. Kako Kurir saznaje, Sekulićeva nema nameru da plati račun za struju u stanu od 40 kvadrata u Ulici Dimitrija Tucovića jer sumnja da postoji nezakonita potrošnja.Podnela tužbu- Goga se iznenadila kad je u poštanskom sandučetu našla ogroman račun za struju, a nedavno i opomenu pred isključenje. Odmah se obratila predsedniku skupštine stanara jer je posumnjala da joj se neko prikačio na brojilo. Saznala je da su i ostali stanari u istom problemu, pa je odlučila da podnese tužbu protiv N. N. lica - priča naš dobro obavešten izvor.Pozvali smo Sekulićevu, koja je potvrdila naša saznanja.- Posle tragedije koja me je zadesila više me ništa ne iznenađuje i sve prihvatam normalno. Ono što sam potrošila - platiću, što nisam - nemam nameru da plaćam. Na sudu sam zbog ovog slučaja. Hvala bogu, imam struju, neka se niko ne brine - kaže Sekulićeva, koja poručuje da za nju nema zime jer ima ugovorene tezge:

Nije jedina... Zgrada u kojoj se nalazi pevačicin stan
Nije jedina... Zgrada u kojoj se nalazi pevačicin stan

Ima dovoljno novca- Zahvaljujući redovnim treninzima, liniju sam uspela da dovedem do savršenstva. Do kraja nedelje premijerno ću na televiziji Pink izvesti novu pesmu „Ja hoću sve“. Imam zakazane tezge, tako da za mene nema zime. Imam dovoljno novca da platim svoje račune - uz osmeh kaže pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track