ANA NIKOLIĆ KO ZORICA BRUNCLIK: Biću ministarka kulture!
Foto: Nemanja Pancic

Želi da sredi estradu

ANA NIKOLIĆ KO ZORICA BRUNCLIK: Biću ministarka kulture!

Stars -
Radiću na tome da uskoro postanem ministarka kulture i sredim stvari na estradi, rekla je pevačica

Ana Nikolić posle šest meseci medijske pauze pojavila se pred novinarima i najavila svoj novogodišnji nastup u jednom od najelitnijih hotela u Beogradu. U kočijama i u pratnji Deda Mraza, pop pevačica pojavila se ispred hotela, gde je pozirala brojnim foto-reporterima, pokazavši zavidnu liniju, za koju tvrdi da ni sama ne zna kako je održava, ali i naglasila da će se u budućnosti truditi da bude ministarka kulture.

" I meni je fascinantno kako uspevam da za sedam dana skinem 10 kilograma i isto toliko da se ugojim. Za proleće pripremam jednu lajf stajl knjigu, u kojoj ću opisati svoj način ishrane u danima kada sam na dijeti, kao i neke savete za negu žena", ističe Ana. Za Novu godinu napravila je niz ciljeva koje želi da ostvari, a jedan od njih je i ulazak u Skupštinu.

"Osim nove pesme, koja bi trebalo početkom godine da izađe, postavila sam nove ciljeve. Radiću na tome da uskoro postanem ministarka kulture i sredim stvari na estradi", dodaje Nikolićeva, a s obzirom na to da joj je 2014. godina bila izuzetno burna, zgodna Paraćinka otkriva da će za većinu ružnih stvari koje su joj se dogodile doživeti amneziju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track