Najnovije vesti

UMALO INCIDENT NA GRAND FESTIVALU: Danijel pljuvao Nemanju zbog Ćeranićke!
Foto: Damir Dervišagić

Izbegavaju se

UMALO INCIDENT NA GRAND FESTIVALU: Danijel pljuvao Nemanju zbog Ćeranićke!

Stars
00:00h
Alibabić je upoznao Ćeranićevu sa Dašićem, zbog koga je pevačica raskinula dvogodišnju vezu sa Stevanovićem i od tad se pevači izbegavaju

Malo je falilo da na "Grand festivalu" dođe do incidenta između Nemanje Stevanovića i Danijela Alibabića. Pevači odavno nisu na istim talasnim dužinama, a razlog je Milena Ćeranić.

Naime, upravo Alibabić je upoznao Ćeranićevu sa Dašićem, zbog koga je pevačica raskinula dvogodišnju vezu sa Stevanovićem. Od tada se njih dvojica ne mirišu, a poslednji dokaz je poruka koju je Danijel poslao Nemanji, koji ga je prethodno ogovarao."Bolje bi bilo da je pevao dobro nego što je komentarisao to da mi je loša pesma, pošto je očajno pevao", piše u poruci koju je đetić uputio Mileni Ćeranić.

Milena I Daša
Milena I Daša

Kakav odgovor je dobio, nismo uspeli da zabeležimo jer je telefon odložio u džep, ali smo zato pratili kako se ponašaju jedan prema drugom u bekstejdžu.

Kao što je i napisao Mileni, Nemanja je katkad ispod oka pogledao u Danijelovom pravcu, ali se trudio da ga u širokom luku zaobilazi. Isto se ponašao i Alibabić, s tim da je netrpeljivost među njima podelio sa svojom drugaricom Milenom putem poruka.

Ono što je takođe interesantno je činjenica da se njih dvojica izbegavaju gde god da se sretnu, a i odbijaju učešće u istim emisijama.

Alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...