MIRKA I VUJADIN PROSLAVILI ĆERKI 1. ROĐENDAN: Andrej je oduvao Adrijaninu svećicu!
Foto: Printskrin

Veselje

MIRKA I VUJADIN PROSLAVILI ĆERKI 1. ROĐENDAN: Andrej je oduvao Adrijaninu svećicu!

Stars -
Andrej je presrećan što je oduvao sestrinu svećicu na torti, jer ona to još nije naučila. Inače, proslava rođendana protekla je prilično uobičajeno i kao sva naša slavlja, održana je u krugu najbližih prijatelja i porodice

Mirka Vasiljević (24) i fudbaler Vujadin Savić (24) napravili su veselje sa pedesetak najmilijih u čast plavooke naslednice, koja je bila ponosna slavljenica.Iako pre porođajem, glumica nije osećala umor tokom proslave prvog rođendana ćerke Adrijane, koji su ona i njen izabranik slavili sa porodicom i prijateljima u omiljenom restoranu.

"Budući da smo mladi postali roditelji i da se u Vujadinovom i mom društvu retko ko ostvario u toj ulozi, nemamo dovoljno dece da popunimo igraonicu, te se restoran nametnuo kao najbolji izbor za proslavu Adrijaninog rođendana", kaže Mirka.

Ponosna mama kaže da joj je drago što je slavljenica bila vesela i raspoložena, iako je još mala da shvati šta se oko nje dešava. Adrijanin dve godine stariji brat Andrej imao je specijalni zadatak kojem se posebno obradovao.

"Andrej je presrećan što je oduvao sestrinu svećicu na torti, jer ona to još nije naučila. Inače, proslava rođendana protekla je prilično uobičajeno i kao sva naša slavlja, održana je u krugu najbližih prijatelja i porodice, a bogu hvala, Vujadin i ja imamo veliku porodicu", pohvalila se ponosna mama, koja je sve detalje proslave ovekovečila.

Volim da deci obeležavamo rođendane jer će sutra sa zadovoljstvom gledati fotografije torte, svećica i ljudi sa kojima su slavili, ispričala je glumica.

Sa Vujadinom na porođajIako joj mama Mirjana mnogo pomaže oko čuvanja dece, Mirku u ovim danima najviše bodri suprug. Zato kaže da postoji mogućnost da se, kao i prva dva puta, porodi u inostranstvu.

"Gde ću se poroditi, zavisi od Vujadina i njegovih obaveza, jer želimo da budemo na okupu tog dana. Prva dva puta on je bio uz mene na porođaju i nema razloga da tako ne bude i sada. Očekujem da se beba rodi krajem decembra"m, kaže mlada mama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track