ANA NIKOLIĆ: Ozbiljno ću se pozabaviti ljubavnim životom
Foto: Instagram

SPREMNA JE

ANA NIKOLIĆ: Ozbiljno ću se pozabaviti ljubavnim životom

Stars -
S godinama sve pada, a kriterijumi rastu, rekla je Ana dok je govorila o muškarcima

Ana Nikolić nedavno je gala žurkom proslavila slavu, rođendan i useljenje u novi stan. Kada su fotografije dospele u javnost, počelo je da se spekuliše kako pevačica proslavlja i veridbu. Nakon duže medijske pažnje, Ana je progovorila o dešavanju u šprivatnom životu.

"Mnogo volim da okupljam prijatelje i porodicu, ali nemam uvek vremena za to, pa sam na svoju slavu "Svetu Petku" priredila je rođendansku zabavu. Na svoj rođendan, 27. septembra, uglavnom radim pa mi se sa krsnom slavom pokupimo i ussenjenje u novi stan. Bilo nam je veoma lepo iu te večeri sam se družila sa celom svojom porodicom, prijateljima i saradnicima!, kaže Ana na početku rođendana, i opisuje kako je uredila svoj novi stan.

"Angažovala sam enterijeristkinju Anu Aćimović, ali sam učestvovala u izboru svih potrepština za dom i radila paralelno sa njom. Ništa nije rađeno bez mog odobrenja, a imam sreće da se Anin ukus poklapa sa mojim", govori lepa brineti, a onda počinje da govori i o muškarcima.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

"Muškarcima sam postavila vrlo visoke kriterijume. Znate kako kažu: S godinama sve pada, a kriterijumi rastu", sa osmehom govori Ana, ali i demantuje priče o njenoj veridbi.

"Prsten koji nosim je dar moje majke i služi mi kao amajlija. Nisam se verila", dodaje Nikolićeva, kojoj niko skoro nije okupirao pažnju na polju emocija.

"Moj emotivni život je godinama u drugom planu jer mnogo radim. Sada kada sam neke druge stvari poređala u svojoj svakodnevnici, ozbiljnije ću se pozabaviti ljubavnim životom. Nadam se da će mi se uskoro desiti nešto lepo na tom planu", ističe pop zvezda koja 14. decembra putuje za London, gde bi volela da upozna neku svetsku facu.Domaćin u prestonici Velike Britanije, biće njena drugarica, poznata kreatorka Marijana Mateus.

"Imam zakazanu posetu Londonu, gde ću obići nekoliko prijateljica i otići na nekoliko dešavanja. Nikad se ne zna da li ću baš tamo upoznati pravog muškarca", iskrena je Ana, koja je na pitanje da li će sa Marijanom ići na žurke, u dahu odgovorila: "Ne, ići ćemo u biblioteku".

(Hello)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track