Sofija Milošević: Mlada sam za brak i decu!
Foto: Damir Dervišagić

Ne planira da se udaje

Sofija Milošević: Mlada sam za brak i decu!

Stars -
Manekenka priznaje da je ludo zaljubljena u tenisera, ali kada bi je zaprosio, njen odgovor bi ipak bio - ne

Mankenka Sofija Milošević (23) smatra da je suviše mlada da bi se udala za Viktora Troickog (28).

"O braku i deci još ne razmišljam. Mislim da sam suviše mlada za to. Volela bih da sve ide svojim tokom. Polako, videćemo... Za sada nam je lepo i ovako", kaže manekenka.

Ona ističe da za narednu godinu ima mnoge poslovne planove koji ne isključuju privatne, već ih odlažu na neko vreme.

"Zadovoljna sam ovim što imam i trenutno ništa ne bih menjala. Ne bih da žurim sa udajom i stvaranjem porodice jer smatram da mi ništa u životu neće pobeći. Preda mnom su mnogi poslovni planovi. U narednoj godini želim da radim više na sebi, da budem bolja i da više vremena provodim sa Viktorom, familijom i prijateljima, jer je to neprocenjivo", kaže Sofija.

Ona priželjkuje da je Troicki iznenadi dobrim provodom za najluđu noć. Kaže da je ranije uvek ona odlučivala gde će dočekati Novu godinu, ali da će ovog puta to prepustiti svojoj jačoj polovini.

"Ranije sam uvek isplanirala sedam dana pred doček gde ću se provoditi i sa kim. Ovog puta to će umesto mene učiniti neko drugi", kaže kroz osmeh Miloševićeva. Dodaje da će potruditi da u novogodišnjoj noći atraktivnim stajlingom ostavi bez daha Troickog.

"Uvek težim da budem inovativna i ispred vremena. Obožavam haljine, pa ću verovatno neku nesvakidašnju kreaciju nositi za doček", rekla nam je atraktivna manekenka koju smo sreli u Beogradu, dok je njen dragi na Kopaoniku vredno trenirao za predstojeću sezonu.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track