BRAT NA BRATA: Cecin Veljko odbrusio Vojinu Ražnatoviću!
Foto: Facebook I Instagram

Prepucavanja

BRAT NA BRATA: Cecin Veljko odbrusio Vojinu Ražnatoviću!

Stars -
Najpre je Vojin na svom Fejsbuk profilu prokomentarisao Veljkovu navodnu izjavu da je njihov otac i dalje živ, ali mu ni Veljko nije ostao dužan

Nakon što je Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana iz braka sa Natalijom Martinović, preko svoje Fejsbuk stranice isprozivao svog polubrata Veljka Ražnatovića, i ironično komentarisao njegovu proslavu 18. rođendana, Veljko je uzvratio istom merom.

Naime, najpre je Vojin na na svom Fejsbuk profilu prokomentarisao Veljkovu navodnu izjavu da je njihov otac i dalje živ, napisavši:

"I meni se isto Tata javio sa Kipra ili Kariba (loša mreža bila na jahti) da mi kaže da je ok i da me pita kako ovom malom stoji sat. Saopštio sam mu da nažalost nisam stigao na "žurku veka" jer je kolona vozila iz SPS-a zauzela ceo parking oko hotela. Zamolio me je da nikom od vas da ne govorim da je živ i razotkrio mi je poverljivu informaciju da mu jako nedostaje Sjenički sir sa Kaleniž pijace".

Veljka je ovo očigledno pogodilo, pa nije ostao dužen svom polubratu.

"Umesto sarkazma i teranja ljudi da veruju u nešto što i ti znaš da ja NIKADA NE BIH rekao, treba da se zapitaš zašto nisi prisustvovao da čuješ i vidiš mlađeg brata posle 15 godina. Svaka reč je suvišna", napisao je Veljko.

Podsetimo, sličana situacija nedavno se dogodila i sestrama Kovač, više o tome pročitajte OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track