Najnovije vesti

ŠOKANTNO SAZNANJE Miki Mećava: Slađana mi je pred smrt rekla da neko hoće da je ubije

Pokojna starleta strepela za život

ŠOKANTNO SAZNANJE Miki Mećava: Slađana mi je pred smrt rekla da neko hoće da je ubije

Stars
04:14h
Bivši farmer sa devojkom iz Ðusovog spota pre dve nedelje prespavao u jednom hotelu u Sarajevu, a ona mu je tad u poverenju najavila da predoseća nesreću

Slađana Guduraš (27), koja je u utorak nađena mrtva u slupanom „golfu“ u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin, strahovala je za svoj život, tvrdi Miki Mećava.Šokiran zbog smrtiPevaču se starleta iz Bijeljine, dve nedelje pre nego što je poginula, požalila da je neko prati i da će je ubiti.- Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude - priča Mećava.Mislio da je marketing- Nečega se pribojavala, ali ne znam čega. Često je pominjala da se plaši bivšeg dečka Dragana, ali ja je nisam shvatao ozbiljno. Iskreno, mislio sam da pravi farsu kako bi skrenula pažnju na sebe, ali sad shvatam da nije tako. Baš sam pod utiskom jer mi je početkom meseca pričala kako se nečega plaši, a sad je stvarno tragično završila. Da li ju je neko jurio kolima pa je sletela s puta ili je nešto drugo u pitanju, policija će sigurno otkriti - začuđeno nam je rekao Miki.

Bivši dečko bio i sa Jelenom vučkovićDRAGAN: NISAM ODGOVORAN ZA SLAĐANINU SMRT!Bivši dečko pokojne starlete Dragan Perić kaže da nema veze s njenom smrću.- Ja sam Slađu verio i bio s njom godinu dana. Kad smo raskinuli, počela je da me proziva na Fejsbuku. Policija će ustanoviti koliko je vozila i šta je uzrok nesreće. S njom sam se poslednji put čuo u novembru. Nikad joj nisam pretio niti sam imao veze s njenim nestankom - rekao je Perić, koji se zabavljao i sa Jelenom Vučković.

Volela poznateVIĐALA SE SA VLADOM STANOJEVIĆEMSlađana je volela da bude u društvu poznatih ličnosti. On je bila prijateljica voditelja Vladimira Stanojevića, s kojim je često viđana u provodu po beogradskim klubovima.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja