PALO POMIRENJE: Tanja Savić renovira kuću roditeljima!
Foto: Dragana Udovicic

Zakopali ratne sekire

PALO POMIRENJE: Tanja Savić renovira kuću roditeljima!

Stars -
Pevačica je posetila svoje roditelje u Smederevu i rešila da im pomogne oko renoviranja kuće. Savićeva se dogovorila sa tatom da im ne da novac već da kupi potreban materijal

Tanja Savić rešila je da ovu turbulentnu godinu za nju završi tako što će svima oprostiti sve, pa je posle pomirenja sa Darkom Filipovićem odlučila i da se izmiri sa porodicom.

Kako saznajemo, pevačica je posetila svoje roditelje u Smederevu i rešila da im pomogne oko renoviranja kuće. Savićeva se dogovorila sa tatom da im ne da novac već da kupi potreban materijal.

"Tanja je odlučila da stavi tačku na svađu sa roditeljima jer je njoj jako stalo do njih, a i zna koliko se muče. Pošto su njeni rešili da renoviraju svoj dom, prvenstveno kupatilo, pevačica se ponudila da im pomogne finansijski. Ona je pre nekoliko dana išla sa svojim suprugom Dušanom da kupi pločice. Iz radnje je zvala mamu da je pita kakve pločice žele za kupatilo, ali joj je Živana rekla da ona sama odabere. Pored toga, Tanja će decu svog brata počastiti bogatim paketićima, kao i stolicama za dečiju sobu. Stolice će biti u obliku diznijevih junaka" - ispričao nam je blizak izvor Savićevoj.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tanjom, ali ovim povodom nije želela ništa da komentariše: "Nemam komentar", bila je kratka Savićeva.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track