ONA JE POSVAĐALA ŽIRI I PUBLIKU: Aleksandra istetovirala Cecine stihove na leđima

Pinkove zvezde

ONA JE POSVAĐALA ŽIRI I PUBLIKU: Aleksandra istetovirala Cecine stihove na leđima

Stars -
Ja sam iznenađena Željkovim spuštanjem fotelje! Još sam i reagovala, rekla je Ceca

Aleksandra Dimitrijević oduševila je žiri Pinkovih zvezda, ali i dokazala da je veliki fan Svetlane Cece Ražnatović. Naime, ona je rekla da na leđima ima istetovirane stihove Cecine pesme.

Budući da je njen veliki fan prvu pesmu je pevala baš njenu pecsu "Pustite me da ga vidim" i odmah razoružala žiri.

"Možemo li završiti takmičenje da ne peva uopšte drugu pesmu? Mene ne zanima ništa. Ona je toliko dobro otpevala na svoj način ovu pesmu, tako dobro, jako, tačno, ekspresivno... to je strašno!"Aleksandra je želela da kaže Ceci par reci. "Svetlana je definitivno moj život! Verujte! Imam dokaz na leđima!" Ona je potom pokazala par stihova koje je komponovala Marina, a izvela Ceca: "Zadržaću pravo da ti prevedem ime na sve svetske jezike i da na svakom od njih znači ljubav".

Aleksandra ima tetovažu ispod ključne kosti koja glasi: "Samo Bog može da mi sudi! "Druga pesma je "Da budeš jednako dobar".

Željko se spustio! Publika u studiju i Milan su bili šoku! Željko je imao šta da kaže publici: "Kada vičete ua, dođite sedite ovde, pa radite" Haris je stao u Željkovu odbranu. Željko misli da je prva pesma bila odlična, i smatra da je Aleksandra dozvolila da je slava prve pesme ponese u drugu pesmu i snizilo kvalitet iste.

"Ja da sam bio u publici, ja bih takođe vikao UA!", rekao je Milan Željku. "Ja sam iznenađena Željkovim spuštanjem fotelje! Još sam i reagovala!", rekla je Ceca. Mi ovde imamo pravilo da ako kandidat dobije pet za jednu pesmu, ide dalje sa pet. Ceca smatra da Aleksandra fenomenalno peva i da treba da ide dalje!

http://www.youtube.com/watch?v=Qar0SVENcL4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track