MUŽ JE NAPUSTIO ALI NE I ĆAZIM: Moju i Sanjinu jaku vezu niko ne može da pokvari!
Foto: Damir Dervišagić I Dragan Kadiić

Brak joj u krizi zbog odnosa sa albanskim tajkunom

MUŽ JE NAPUSTIO ALI NE I ĆAZIM: Moju i Sanjinu jaku vezu niko ne može da pokvari!

Stars -
Ljubiša nije mogao da pređe preko poruka koje je Maletićka slala Ćazimu Osmaniju, pa je posle žestoke svađe spakovao kofere

Suprug Sanje Maletić, Ljubiša, napustio je zajednički stan u kome je živeo sa pevačicom nakon što je u javnost procurela njena prepiska preko Fejsbuka sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem.Kako Kurir saznaje, njih dvoje su se žestoko posvađali, posle čega je on spakovao stvari i odlučio da na neko vreme napusti dom. On nije mogao da pređe preko toga da je njegova žena, sa kojom je 20 godina u braku, slala takve poruke Osmaniju. Folkerka je na sve načine pokušala da mu objasni razlog njenog druženja sa albanskim biznismenom, međutim, on nije želeo da sluša opravdanja.Uplakana Sanja- Između njih je izbila ozbiljna svađa. Sanja je plakala i ubeđivala ga da joj neko pakuje laži, ali on nije poverovao. Razočarao se u nju jer je smatrao da je dobar muž i da joj pored njega ništa ne fali. Uvek je podržavao u svemu i nikada joj se nije mešao u posao ako mu ona pre toga ne dozvoli - rekao je naš izvor.Folkerka se skroz povukla u sebe i otkazala je gostovanja i snimanja emisija dok joj se ne sredi porodična situacija.

Želi da vrati muža- Sanja sada gleda na koji način da povrati Ljubišu. Ona je juče isključila nalog na Fejsbuku i ne veruje da će ga više otvarati. Ne izlazi iz kuće, neprekidno plače, a na telefon se javlja samo određenim osobama - kazao je naš izvor.Podsetimo, Kurir je juče objavio prepisku Sanje i Ćazima, u kojoj ga ona naziva „ljubavi“. Pričala mu je o svojim grudima i njegovom odnosu, kao i o tajnom susretu koji su planirali.

Osmani progovorioĆAZIM: ŠTETA ŠTO JE SANJA UDATA!Ćazim Osmani bio je zatečen kada je u medijima ugledao njegovo dopisivanje sa Sanjom Maletić. Albanski biznismen za Kurir tvrdi da su oni samo dobri prijatelji i da nije u tajnoj vezi sa pevačicom zato što je ona udata.- Sanja i ja smo samo dobri prijatelji i poznajemo se nekoliko godina. Odakle vam te poruke? Pa šta ako jedno drugo nazivamo „ljubavi“, ne mora da znači da imamo nešto više od prijateljstva. Među nama nema ništa tajno, samo javno i jasno drugarstvo. Šteta što je Sanja udata, da nema muža, možda bi i bilo nečega, ali trenutno nema ništa. Žena ima svoj posao, u kom je uspešna, a imam ga i ja, i tu smo se našli. Tu jaku vezu između nas ne može niko da pokvari, nijedan čovek, nijedna žena - rekao je Ćazim za Kurir i dodao da mu se pevačica nikada nije nabacivala.

Slab na pevačiceZAVEO NATU I ANU!Ćazim Osmani slab je na srpske pevačice. Bio je sa Natašom Bekvalac. Posle godinu i po dana započeo je romansu s Anom Nikolić, čija je SMS prepiska sa Ćazimom takođe dospela u javnost. Nakon nekoliko meseci Osmani je ušao u vezu sa folkerkom iz Beča Natašom Matić, koju je upoznao na jednoj romskoj svadbi.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja