MILENA ĆERANIĆ: Nekima je bračni potpis kao smrtna presuda!
Foto: Printskrin

Na koga li je mislila?

MILENA ĆERANIĆ: Nekima je bračni potpis kao smrtna presuda!

Stars -
Nije važno pošto znam mnoge koji su potpisali pa kao da su potpisali smrtnu presudu. I mnogo im je bilo u vezi nego što im je u braku, kaže pevačica

Milena Ćeranić intrigira medije od kako se pojavila na estradi, a kako kaže nikada joj to nije bila namera.

"Kažu da ja radim neke stvari kako bi bila u medijima, međutim, kada bi vi znali koliko sam ja stvari krila kako me ne bi bilo u medijima. Možda je stvar u tome št ne volim da dajem konkretne odgovore medijima, pa ih verovatno zato i intrigiram", rekla je Milena.

Na pitanje da li je sebi zacrtala kada će da se uda,Milena je dala odgovor koji nas je malo zbunio.

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

"A šta znači udati se, potpisati se ili? Meni je porodica mnogo važna u životu i odatle kreće sve. Smatram da ako si tu zadovoljan, svuda si zadovoljan i mnogo je lakše raditi sve u životu. Naravno da sanjam da jednog dana imam porodicu, da živim u miru i harmoniji", rekla je Milena, a onda dodala i svoje mišljenje o braku na papiru: "Nije važno pošto znam mnoge koji su potpisali pa kao da su potpisali smrtnu presudu. I mnogo im je bilo u vezi nego što im je u braku. Mada, znam i one koji su bili npr 6 meseci zajedno, pa je devojka zatrudnela, uzeli su se i godinama žive zajedno. Nema pravila", rekla je Milena u emisiji "Ami G show".

http://www.youtube.com/watch?v=n-dSk2VnefA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja