SPEKTAKL: Bane kao Majkl Džekson juriša na pobedu!
Foto: Damir Dervisagic

Petoro finalista u igri za 25.000 evra

SPEKTAKL: Bane kao Majkl Džekson juriša na pobedu!

Stars -
Mojićević je od samog početka druge sezone šoua TLZP važio za favorita publike, koja će u poslednjoj emisiji doneti konačan sud

Veliko finale spektakularnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ zakazano je za nedelju od 21 sat na TV Prva, a vrhunsku zabavu gledaocima će prirediti petoro finalista - Elena Risteska, Katarina Bogićević, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović i Bane Mojićević.Svi su složni u tome da se ne opterećuju pobedom i da će se radovati sa istim žarom kao i učesnik koji bude osvojio najviše glasova publike i 25.000 evra. Ono što im je važno, jeste da daju maksimum i da ne razočaraju publiku poslednjim nastupom u najgledanijem šou-programu. Jelena će i ovog puta imati zanimljiv izazov - Majli Sajrus i čuveni hit „Wrecking Ball“. Bane će se naći u ulozi kralja pop muzike Majkla Džeksona izvodeći pesmu „Earth Song“. Okanović će doneti dobru energiju pesmom „Ženi nam se Vukota“ Zabranjenog pušenja. Katarini će se ostvariti želja da postane princeza, pa će na sceni izvesti numeru iz bajke „Pepeljuga“. Vatrena Elena ponovo će biti na svom terenu - imitiraće svetsku zvezdu Bijonse i otpevati „End of Time“.

Često ga imitiraju... Majkl Džekson
Često ga imitiraju... Majkl Džekson

Za sjajnu zabavu pobrinuće se i ostali takmičari, i to u revijalnom delu emisije. Iako nije prošao u finale, Keba se sprema kao da jeste. On će biti Fredi Merkjuri, Tanja Savić će biti Marija Šerifović, a u kojoj ulozi su ostali takmičari, saznaće se u nedelju.(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track