NEDA SE BAHATILA U AVIONU: Ne može da pije iz plastičnih čaša!
Foto: Damir Dervišagić

I dalje zvezda

NEDA SE BAHATILA U AVIONU: Ne može da pije iz plastičnih čaša!

Stars -
Pevačica je bila u ekonomskoj klasi, a kada je stjuardesa podelila obroke i vodu sa standardnim kartonskim belim čašama, Neda se pobunila i tražila drugu jer iz tih ne može da pije

Neda Ukraden, važila je osamdesetih godina za zvezdu kad je reč o pop muzici, a svojim bahatim ponašanjem to vrlo često dokazuje.

Tako je bilo i krajem prošle nedelje, kada je pevačica letela iz Beograda u Zagreb, pa iako je bila smeštena u ekonomskoj, tražila je tretman poput onih u biznis klasi.

"Neda je bila u ekonomskoj klasi, a kada je stjuardesa podelila obroke i vodu sa standardnim kartonskim belim čašama, Neda se pobunila i tražila drugu jer iz tih ne može da pije. U prvi mah, devojka ju je pogledala u čudu, ali se vrlo brzo sabrala i upitala je kakvu čašu želi. Pevačica joj je nadmeno odgovorila da nađe neku "normalniju" jer ne može da se služi kartonskom, te da u drugim avio-kompanijama imaju bolji izbor. Devojka se potrudila da pevačici što pre izađe u susret i donese joj traženu posudu", priča izvor koji se zatekao na istom letu sa pevačicom, a koji dodaje da je Ukradenova bez problema "okupirala" dva sedišta u letelici."Na jednom sedištu je sedela, dok je drugo iskoristila za stvari, torbu, časopise koje je listala i iščitavala, kao i drugi stočić, na koji je postavila novu čašu, kafu, sendvič. Pevačica se malo iznervirala kada je u jednom od nedeljnika pročitala tekst u kojem Sandra Afrika izjavljuje da je popularnija i atraktivnija od nje. Sa punom pažnjom je iščitavala svaki red i gledala slike, a po njenoj grimasi se videlo da nije nimalo oduševljena", zaključuje izvor.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track