KO JE KOGA ISKOPIRAO: Rat frizera zbog pevačica!
Foto: Facebook

Katarina Živković i Katarina Grujić

KO JE KOGA ISKOPIRAO: Rat frizera zbog pevačica!

Stars -
Ko koga kopira ne znamo, ali problem je nastao između dvojice beogradsakih frizera

Dvojica beogradskih frizera zaratili su na društvenim mrežama, a razlog svađe je nova Ombre frizura Katarine Grujić za koju frizer Katarine Živković tvrdi da je "iskopirana".

"Drago mi je što vam se sviđa moj rad. Još draže što ga prenosite. Hvala kolegama što nisu sujetni pa svojim saradnicama prepisuju moj kolorit. Još draže mi je što se mlađe koleginice ugledaju na iskusnije. Svi imamo neke uzore po glasu, stasu, radu, kosi ... ", napisao je na svom Fejsbuku Boris Obreški, frizer Katarine Živković.

Nedugo zatim, Katarina Grujić odgovorila je na ovu prozivku ističući da je Ombre, kao tehinka farbanja, stara i da ne razume o čemu ovaj govori.

"Farbanja kose - Ombré nije inovativna tehnika... Nastao je 70- tih godina. Ponovo je ušao u pomodarstvo poslednjih godina, prvo među svetski poznatim zvezdama, a posle je bio viđen i na ulicama. Potpuno pogrešno je pričati o Ombreu na malograđanski način i upoređivati osobe koje ga nose", kaže Grujićeva.

Njen dugogodišnji frizer Peđa Božić, kaže, nema vremena da komentariše zle jezike te poručio svom mlađem kolegi da se za svoje mesto pod suncem izbori radom, a ne upoređivanjem frizura iskusnijih kolega.

"Verujte da ne znam o čemu se radi. Čak ne znam ni ko je dotični. Imam toliko posla da ne stižem ni da gledam ko šta piše na društvenim mrežama. U svakom slučaju, budući da nas je dotični prozvao, biće da je ona stara: "Za dobrim konjem, prašina se diže" itekako tačna. Katarina Grujić, za njegovu informaciju nosi, Ombre zadnjih šest meseci", kaže Božić.

Podsećanja radi, Peđini klijenti su između ostalog, Ivana Selakov, Elena Risteska, Danijela Vranić, Biljana Sečivanović, Katarina Grujić, Sunčica Travica... Poznat je po revijama avangardnih frizura koje godinama unazad uspešno realizuje.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track