DŽIDŽA PONOSNA NA OBLINE: Važno je da se dopadam muškarcima!
Foto: Fejsbuk

Briga je za komentare

DŽIDŽA PONOSNA NA OBLINE: Važno je da se dopadam muškarcima!

Stars -
Nikada mi nisu smetali komentari u vezi s mojim oblinama, ja volim svoje telo. I sve velike svetske zvezde su ih imale, rekla je pevačica

Aleksandra Džidža Stojković, ćerka kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, o Mikiju Đuričiću, s kojim se upozna na Farmi nije htela da govori, a na svoje telo vrlo je ponosna.

Promenila si boju kose, zašto?- Boja kose je tamna već neko vreme, jedino što se nisam eksponirala u medijima, pa to niko nije primetio.

Kažu da žene menjaju boju kose kada žele druge promene?- Meni ne mora ništa da se desi da bih nešto promenila. Ja zamenjujem loše ljude dobrim, menjam negativnu energiju pozitivnom i menjam mesta na kojima se krećem.

Tvoje obline i poneki kilogram više neretko su bili tema u medijima. Kako ti reaguješ kada čuješ takve komentare?- Nikada mi nisu smetali komentari u vezi s mojim oblinama, ja volim svoje telo. I sve velike svetske zvezde su ih imale. Da sam htela da budem manekenka, ja bih radila na tome, važno mi je da se zdravo hranim, da treniram i da se to dopada muškarcima.

Šta kaže tvoj tata Dragan Stojković Bosanac kada te vidi atraktivno obučenu na sceni?- Dragan vrlo dobro zna šta je estrada i estradna garderoba. Privatno sam dosta drugačija, nosim trenerke, patike i nisam opterećena šminkom. Volim prirodnost kod sebe. Takav je i Dragan, a voli i on kad vidi da mi kratka haljina lepo stoji i da to sa ukusom nosim.

Kakav je tata prema tvojim momcima?- Nema ništa protiv toga, naravno. Njemu je drago kad imam dečka, jer je logično da ću sutra imati svoju porodicu.

Otkud nadimak Džidža?- Nadimak mi je ćale dao po pesmi „Oj djevojko džidžo moja”, tepao mi je kad sam se rodila. Taj nadimak je ostao i meni je izuzetno drago zbog toga.

Jesi li zaljubljena?- Zaljubljena sam trenutno u svoj fakultet koji treba da završim. Nemam dečka, imam udvarače, ali dok ne naiđe pravi, ne upuštam se u veze. Srce oseti kad ugleda nekoga.

Pulsonline

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track