ANA SEVIĆ: Bitno mi je da Darko dobro zarađuje, nema veze ako ga ljube devojke!
Foto: Damir Dervisagic

Nije ljubomorna

ANA SEVIĆ: Bitno mi je da Darko dobro zarađuje, nema veze ako ga ljube devojke!

Stars -
Radimo isti posao i apsolutno se razumemo. Dešavalo mi se da posle nastupa ostanem i sat duže samo da bi se slikala i pričala sa publikom, rekla je pvačica

Darko Lazić peva skoro bez slobodnog dana. Osim zbog glasa Darko je fanove stekao i zbog slobodnog i neposrednog ponašanja.

Njemu nije strano ni da peva ležeći na podu dok ga zasipaju novcem. Takođe, Darka opsedaju i devojke bez obzira na to što je oženjen koleginicom Anom Sević.

Međutim, suprotno očekivanjima gospođa Lazić ne zamera suprugu ništa, pa čak ni poljupce sa ženskim fanovima, jer smatra da bi odbojnim stavom ugrozio svoj posao.

"Ma neka ga ljube, važno je da radi i zaradi", kaže Ana i nastavlja: "Radimo isti posao i apsolutno se razumemo. Dešavalo mi se da posle nastupa ostanem i sat duže samo da bi se slikala i pričala sa publikom. Bilo bi strašno da imam nekog ko me ne razume. To je sve deo posla i pokazatelj da te narod ceni".

Ana tvrdi da veruje svom suprugu. "Verujem mu, kao i on meni. Darko je često odsutan od kuć zbog nastupa, ali ubeđena sam da ne prelazi granicu preko koje dalje ne može."

Ipak postoje situacije kada se Ana brine. "Kad Darko ode negde, najvažnije mi je da se vrati živ i zdrav, jer od kada sam sa kolegama doživela saobraćajnu nesreću, plašim se vožnje."

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track