PANIKA U AVIONU: Milica Todorović preživela dramu na putu za Pariz!
Foto: Instagram

Sve krenulo naopako

PANIKA U AVIONU: Milica Todorović preživela dramu na putu za Pariz!

Stars -
Letelica kojom je trebalo da otputuje za Grad svetlosti se pokvarila, a pevačici je prolazilo kroz glavu kako će otići i da li će preživeti let

Pevačica Milica Todorović preživela je pravu dramu na putu za Pariz, gde je imala nastup. Naime, pevačicin avion se pokvarila, pa je morala da čeka sat vremena da ga poprave, a za to vreme je paničila i bila uplašena za svoju bezbednost.

"Milica je juče rano ujutro otišla na aerodrom kako bi otputovala u Pariz, gde je imala poslovne obaveze ali je sve krenulo naopako. Kada su se ukrcali u avion i zauzeli svoja sedišta, saopšteno im je da moraju da sačekaju polazak zbog kvara na letelici. Milica se mnogo uplašila i nije joj bilo svejedno u tom trenutku. Sve vreme joj je prolazilo kroz glavu kako će otići u Pariz i da li će preživeti let. Baš je bila u panici" , otkrio je izvor.

"Na kraju im je saopšteno da moraju da promene avion. Milici je nije laknulo ni kada su promenili avion, samo je jedva čekala da stigne u Pariz", dodao je izvor.

"Čekam već sat vremena u avionu zbog, kako kažu, "sitnog" kvara. Majko mila", napisala je pevačica na Fejsbuk, a zatim dodala: "A sad menjamo avion".

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track