Nikolina Pišek: Željna sam i drugih sadržaja osim menjanja pelena

Intervju, voditeljka „Bulevara“ o povratku na TV

Nikolina Pišek: Željna sam i drugih sadržaja osim menjanja pelena

Stars -
Moja potpuna rehabilitacija u osobu s radnim obavezama ipak će još malo da pričeka jer je mala Una Sofija tek prošla prvi mesec života

Nikolina Pišek posle svega nešto više od mesec dana od porođaja vraća se na male ekrane.Zagrebačka manekenka, voditeljka i supruga srpskog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića biće gost u večerašnjoj emisiji „Bulevar“ na televiziji B92, koju je vodila pre odlaska na porodiljsko bolovanje. Nikolina, u svom prvom intervjuu otkako je postala majka, govori za Kurir kako se po drugi put snašla u toj ulozi i da li više voli da presvlači bebu ili da radi intervjue.Da li vam fali posao na televiziji i kada se potpuno vraćate na male ekrane?- Koliko god je lepo i zahtevno biti majka, moram da priznam da sam željna i nekih drugih sadržaja osim menjanja pelena. Međutim, moja potpuna rehabilitacija u osobu s radnim obavezama ipak će još mrvicu da pričeka jer je mala Una Sofija tek prošla prvi mesec života.Kakva je Una kao beba?- Manje-više kao i sve bebe. Njeni prohtevi su minimalni, ali odlučni, i nemoguće ih je ignorisati. Srećom, nije plačljivica, pa nije strašno.Da li je lakše menjati pelene i buditi se noću, ili intervjuisati goste u „Bulevaru“?- Roditeljska uloga najteža je i najlepša na svetu. Nema tog gosta koji može toliko da te iscrpi ili da te ispuni pozitivnim emocijama koliko može tvoje dete.

PožurileONE NISU ŽELELE DA DUGO BUDU NA TRUDNIČKOM BOLOVANJUU Srbiji žena nakon porođaja po zakonu može da odsustvuje s posla godinu dana. Neke javne ličnosti to nisu u potpunosti iskoristile. Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku Jovana Joksimović posle nešto više pet meseci vratila se na ekrane, Milka Forcan nakon samo tri i po meseca, a glumica Ljiljana Jakšić je posle četiri meseca ponovo dočekivala goste u Skadarliji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track