Najnovije vesti

PRESEO IM DOČEK SRPSKE NOVE: Miji, Jeleni i Luni vatra umalo progutala stanove!

Zapalio se restoran

PRESEO IM DOČEK SRPSKE NOVE: Miji, Jeleni i Luni vatra umalo progutala stanove!

Stars
Dve pevačice i ćerka Anabele Atijas preživele traumu jer se za doček srpske Nove godine zapalio restoran ispod njihovog doma

Doček pravoslavne Nove godine priseo je Miji Borisavljević, Jeleni Kostov i Luni Đogani, čiji stanovi umalo nisu izgoreli te noći u požaru.Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija se čak zatekla u zgradi jer je s društvom kod kuće pravila žurku, pa je prva osetila dim kad se zapalio restoran u suterenu. Kako je njen stan odmah iznad lokala, svi su istrčali na ulicu i pre nego što su stigli vatrogasci i policija.

Mesto nezgode... Zgrada koja je gorela
Mesto nezgode... Zgrada koja je gorela

- Mnogo sam se uplašila kad sam videla da vatra iz restorana ide ka mom prozoru! Verujte mi da bih se ubila da mi je izgoreo stan koji sam opremala s toliko ljubavi. Dim je počeo da se širi sve više, a ja sam s prijateljima izletela napolje, gde su bili i ostali ljudi iz zgrade. Vatrogasci su stigli na vreme i sprečili da se požar proširi na stanove - ispričala nam je Luna, koja u svom domu još oseća miris paljevine.Borisavljevićeva je vest o vatrenoj stihiji saznala od prve komšinice dok je sa prijateljima slavila pravoslavnu Novu godinu u drugom delu grada.

Mesto nezgode... Zgrada koja je gorela
Mesto nezgode... Zgrada koja je gorela

- Mnogo sam se uplašila, a dok se sve nije završilo, nisam mogla da se smirim. Brza intervencija vatrogasne službe sprečila je veću štetu. Sve vreme sam bila na telefonskoj liniji s komšijama koje su me obaveštavale šta se dešava. Srećom, sve se dobro završilo - rekla nam je Mia, dok njena koleginica Jelena Kostov, koja živi sprat iznad te noći nije ni bila u Beogradu.- Radila sam u Prokuplju, ali sam čula da je bio požar. Dobro je što nisam bila tu jer bih se istraumirala - rekla nam je Jelena.

Gazda restoranaUSPELI SMO DA IZBEGNEMO TRAGEDIJU!Gazda lokala Marko Nešić kaže da je požar brzo saniran.Odmah smo preduzeli sve mere bezbednosti. Svaka čast vatrogascima, koji su brzo stigli i ugasili požar. Niko od gostiju nije bacao pirotehniku jer je napolju bilo hladno, a svi su se veselili u restoranu - tvrdi Nešić.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...