Željko za Srpsku ljubio Tamaru, Vesna pukla na Kopaoniku!
Foto: Damir Dervišagić

Obnovio vezu s voditeljkom

Željko za Srpsku ljubio Tamaru, Vesna pukla na Kopaoniku!

Stars -
Kada je došla ponoć, strastveno su se ljubili nekoliko minuta, da bi nakratko zaplesali kada je Seka zapevala pesmu Vesne Zmijanac Kad zamirišu jorgovani

Željko Rstić i Tamara Stojmirov proslavili su zajedno Srpsku novu godinu u jednom prestoničkom restoranu uz Seku Aleksić, dok je za to vreme Vesna Zmijanac pevala u polupraznom klubu na Kopaoniku.

Naime, voditeljka i biznismen uživali u odličnoj muzici, a u ponoć je pao i strastveni poljubac.

"Željko je nedavno imao u porodici smrtni slučaj, pa nije mogao da bude baš opušten i da se veseli kako bi voleo i kako je navikao, ali se ipak uspeo opustiti, Tamara je sve vreme bila uz njega, pa su nazdravljali, ljubili se i grlili. Trzavice i probleme koje su ranije imali očigledno su uspeli da prebrode, tako da su izgledali kao pravi zaljubljen par. Čak i kada je došla ponoč, strastveno su se ljubili nekoliko minuta, da bi nakratko zaplesali kada je Seka zapevala pesmu Vesne Zmijanac "Kad zamirišu jorgovani", što je društvu za njihovim stolom bilo zanimljivo", rekao je izvor.

http://www.youtube.com/watch?v=HS7eJEUYtyU
S druge strane, dok su Tamara i Željko uživali u u Beogradu, Vesna je Srpsku novu godinu dočekala radno i to na Kopaonuku u jednom klubu, gde je pevala u polupraznom objektu.

"Svi su bili ubeđeni da će klub biti prepun jer je opšte poznato kakav štimung pravi Vesna, međutim, nešto je očigledno zakazalo. Uvek je bilo odlično na njenim nastupima. Vesna se ponašala kao da nikad puniji nije bio prostor. Nije dozvoljavala da situacija smori, već je baš uživala pevala, veselila se sa gostima, koji su tu došli zbog nje", rekao je izvor.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track