HAPŠENJE ANE GRUBIN: Debilu jedan, koga ćeš ti da privodiš?!
Foto: Damir Dervisagic

Voditeljka u policiji, besnela zbog „pauka“

HAPŠENJE ANE GRUBIN: Debilu jedan, koga ćeš ti da privodiš?!

Stars -
Ana Grubin vređala saobraćajca i radnike „Parking servisa“ koji su hteli da nose njen nepropisno parkiran automobil

Voditeljka Ana Grubin privedena je juče po podne u policiju nakon što se sukobila s policajcem i radnicima „Parking servisa“, koji su u centru Beograda pokušali da odnesu njen nepropisno parkiran automobil.Incident se dogodio na uglu ulica Cara Lazara i Uskočke kad je Ana ugledala „pauk“ kod svog „hjundaija i30“. Ona je počela da urla na saobraćajca Ž. R., koji je napisao kaznu i nalog za odnošenje automobila.Kidnula u butik- Rekla je policajcu: „Ludaku jedan, šta to radiš?! Jesi li ti normalan? Spustite mi automobil!“ - kaže izvor Kurira.Ona je potom ušla u kola, upalila ih i pokušala da se odveze, iako su na sva četiri točka već bile stavljene „kandže“, pa je tom prilikom i oštetila svoje vozilo.- Policajac je u međuvremenu prišao njenom automobilu i kroz prozor zatražio dokumenta od Ane, upozorivši je da će je privesti ako se ne smiri, ali je ona nastavila sa salvom uvreda. Vikala je: „Debilu jedan, koga ćeš ti da privodiš?! Aj da vidim da li smete! Idi leči se, zar tebi da dam dozvolu?!“, a usput je pravila grimase i plazila se, pa je saobraćajac reagovao i pozvao patrolu - kaže naš sagovornik.

Popila kaznu... Anin auto u centru Beograda
Popila kaznu... Anin auto u centru Beograda

Kurirov izvor dodaje da je voditeljka potom otišla u butik preko puta, gde ju je pronašla patrola sa Starog grada.- Policajcima je tada pokazala dokumenta, posle čega je privedena u PS Stari grad - rekao je naš izvor.Ana se u policiji oko 19 časova požalila da joj nije dobro, jer je u osmom mesecu trudnoće, pa ju je Hitna pomoć odmah prevezla u GAK „Narodni front“.Plakala u bolnici- Ona nije komunicirala sa ljudima niti otpozdravljala. Kad je ulazila u kliniku, plakala je i ridala. U ambulanti se zadržala oko 15 minuta - rekao je Kurirov izvor iz GAK.Inače, tužilac je sinoć naložio policiji da u narednim danima uzme izjavu od Ane Grubin na osnovu koje će odlučiti da li će protiv nje biti podignuta odgovarajuća krivična prijava.Direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković sinoć je osudio incident:- Zakon mora da bude isti za sve ljude i pravila moraju da se poštuju. Niko nije iznad zakona i to mora da bude jasno svima - rekao je Čupković.

PrijateljVEOMA TEŠKO PODNELAAna sinoć nije bila dostupna na broj telefona poznat redakciji, ali je izvor blizak voditeljki za Kurir rekao da je ona u veoma teškom stanju zbog svega što joj se juče desilo.- Ana je sada kod kuće. Veoma je loše, potresena je zbog svega što joj se dogodilo u vezi sa automobilom, a s obzirom na to da je trudna. Ona trenutno nije raspoložena da daje komentare, ali će posle konsultacije sa advokatima dati zvaničnu izjavu i ispričati sve kako je bilo - rekao je sinoć naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track