(VIDEO) PRESTALA DA LUDUJE: Pogledajte čime se danas bavi Tajči

Prošla teške trenutke u životu

(VIDEO) PRESTALA DA LUDUJE: Pogledajte čime se danas bavi Tajči

Stars -
Tajči je '80-ih i '90-ih bila jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a onda je odlučila da odustane od muzičke karijere i preseli se u Ameriku

Tatjana Matejaš Tajči danas u Americi sa svojim suprugom Metjuom Kameronom radi na internet šouu "Waking up in America".

Naime, ona je u prvoj epizodi druge sezone otkrila da joj je cilj da insipriše druge i podstakne ih da počnu da žive život punim plućima, piše Story.rs

"Mnogi moji gosti doživeli su buđenje nakon pretrpljenih bolesti ili gubitka voljenih osoba. Svojom emisijom želim da pokažem gledaocima da se svako od nas može probuditi i krenuti dalje bez obzira na to koliko nešto može biti teško. Nije jednostavno, ali definitivno se može", rekla je ona.

Tajči je takođe otkrila da je proživela teške trenutke...

"Ja sam dva puta zapela u životu", prvi put kao pop zvezda, a drugi put živeći ideju američkog sna koji to nije bio. Prvo sam promenila kontinent i napustila svoju uspešnu karijeru pevačice. Onda sam ponovno zapela. Udala sam se, stvorila predivan dom, produbila veru, ali i dalje sam se borila sa depresijom, anksioznošću i svojim suprugom. Pravo buđenje za mene je nastalo tek u trenutku kad sam shvatila da sve promene u životu mogu da napravim jedino ako ta želja dolazi iznutra pa sam upravo to i učinila. Zato želim svoje gledaoce da podstaknem da žive sa više ljubavi, radosti, slobode i hrabrosti. Putujući Amerikom, upoznala sam različite tipove ljudi, a njihove su me priče inspisale. Želim da sada inspirišu i vas", iskrena je bila Tajči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track