(VIDEO) Ovaj kandidat je naterao Miroslava Ilića da razbije taster!

Pinkove zvezde

(VIDEO) Ovaj kandidat je naterao Miroslava Ilića da razbije taster!

Stars -
Šta god otpevao, ja se ne pomeram. Dečko ti pevaš fenomenalno, poručila mu je Ceca

Vladimir Stojanović naterao je Miroslava Ilića da razbije zeleni taster za podizanje stolice!

Tomina pesma "Umoran sam od života" je bio njegov prvi izbor.

Miroslav je toliko jako udario zeleni taster da je uspeo da ga polomi! "Najviše sam ga raspalio ovako žestoko, jer me je momak u refrenu podsetio na Harisa Džinovića”, rekao je Miroslav u svoju odbranu. "Oni su se podigli jer je ovo jedan vrlo, vrlo, zdrav glas. Zdrav i moćan glas, koji uz pametan i korektan rad može da se iskleše u pravi", smatra Miroslav.

"Šta god otpevao, ja se ne pomeram. Dečko ti pevaš fenomenalno", poručila mu je Ceca. "Prvi sam se podigao i galsčina je neverovatna. Ja sam se cudio gde su ova dvojica", kaze Bora. Milan je dodao da je zeleno dugme Miroslavu potpuno nepotrebno, te se zato i polomilo.

"Nepoznat broj" je druga pesma. Iako je takmičar oduševio sve u studiju i dobio aplauz publike već u prvim taktovima pesme, Miroslav je odlučio da se u poslednjem trenutku spusti i tako povuče svoj glas! “Ne bre! Sta je ovo?! Pa kud Vam se crveno dugme nije odvalilo, nego zeleno” uzviknuo je Milan u neverici.

Ovo je nateralo Cecu, Boru i Harisa da ustanu i aplaudiraju takmičaru uz povike “Bravo majstore! To je to!” Miroslav je počeo da izlaže svoju odbranu: “Stvarno ne bi bilo fer prema ostalima...” međutim, prekinuli su ga ostali članovi žirija “Ma daj”... On je nastavio “Milane, i meni se ide kući, ni ja ne volim baraže. Ali ne bi bilo momčino fer prema ostalim kandidatima....” “Ma nije uopšte za poređenje Miroslave”, branila je Ceca takmičara. “Ma nemoj da pričaš...” branio se Miroslav. “Ma nemoj ti da pričaš” nastavila je Ceca raspravu. “I njemu je falilo malo” zaključio je Miroslav. Miroslav je dobio i glasno negodovanje publike. ”Nije mu falilo ništa”, zaključio je raspravu Haris.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track