LEPA LUKIĆ ZBUNILA SVE: Koji je datum njenog rođenja
Foto: Printskrin

Šta kažu papiri?

LEPA LUKIĆ ZBUNILA SVE: Koji je datum njenog rođenja

Stars -
Majka mi je rekla da sam rođena 13. januara u 15 do 12 noću, ali se u papirima vodim kao da sam rođena 16. januara, objašnjava pevačica

Lepa Lukić ima zabunu oko dana svog rođenja. Ono što je sigurno jeste da je rođena u januaru, a da li je to 13. ili 16. ostalo je nerazjašnjeno jer ona tvrdi jedno a papiri drugo.

"Majka mi je rekla da sam rođena 13. januara u 15 do 12 noću, ali su me u selu prijavili par dana posle pa se u papirima vodim kao da sam rođena 16. januara. Ja ne bih volela da sam starija tih par dana", priča pevačica, ali i dalje ne otkriva koliko ima godina.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

"Dame se ne pitaju za godine, svi znaju koliko imam jer trajem 47 godina. Nisam mogla da pevam od 3 godine, morala sam imati neke godine kako bih mogla snimiti prvi album. Ne krijem ja godine, ali imam onoliko kako izgledam".

Lepa je otkrila i da zamera svima koji ljude u godinama nazivaju babama, dedama, čičištem, babuskarama i sličnim.

"Jako je ružno kad neko kaže evo ga deda, baba čičište, babuskara. Ja bih to zabranila! Gospođa ili gospodin u godinama, ja bih tako rekla... Ali ako nećeš da budeš baba, moraš da odeš ranije sa ovog sveta", objasnila je Lukićeva u emisiji "Ekskluziv" ali i otkrila kako uskoro sprema novu pesmu i proslavu skoro pola veka svoje karijere u rodnom Miločaju.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track