MILICA TODOROVIĆ ISMEVA SANDRU AFRIKU: Od babe mercedes?
Foto: Printskrin

Dobre drugarice

MILICA TODOROVIĆ ISMEVA SANDRU AFRIKU: Od babe mercedes?

Stars -
Od babe mercedes? Moja baba je umrla u martu, Bog da joj dušu prosti, kroz osmeh govori pevačica

Milica Todorović prokomentarisala je dešavanja na estradi što se tiče "češljanja" u poreskoj upravi, pa je za sebe rekla da je čista i da nema čega da se plaši.

"Ja svoje dužnosti obavljam. Ne znam što se digla tolika panika oko toga, normalna je stvar. Sram vas bilo ljudi, plaćajte porez", rekla je Milica kroz smeh a onda se osvrnula i na izjavu svoje prijateljice Sandre Afrike.

"Od babe mercedes? Moja baba je umrla u martu, Bog da joj dušu prosti", govorila je pevačica i nije prestajala da se smeje.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

A onda je otkrila i svoje sposobnosti u kuhinji, tj kako je za Božić poželela da bude vredna i za svoje ukućane spremi česnicu.

"Mogla sam čoveka da ubijem koliko je bilo tvrdo, ali potrudila sam se majke mi. Novčić nisu mogli da nađu jer nisam mogla da polomim hleb... To je moje prvo jelo što sam spremila. Bitno je da se čovek trudi, sledeće godine će biti mekanija", rekla je pevačica, ali i otkrila da će svoje obožavatelje uskoro obradovati novim albumom.

"Spremam novi album, sastaviću singlove i par pesama novih. Pesme su super, već sam uzela jedno 3 koje stoje u fioci i čekaju trenutak da se izbace", rekla je pevačica u emisiji "Exkluziv".

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track