ŽELJKO ŠAŠIĆ NE ODUSTAJE: Dara Bubamara izgleda kao da ima tri glave a u njima ni po gram mozga
Foto: Printskrin

Novi napad

ŽELJKO ŠAŠIĆ NE ODUSTAJE: Dara Bubamara izgleda kao da ima tri glave a u njima ni po gram mozga

Stars -
Ovo je jedan od onih dana kada mi je potreban vazduh jer me bilo u previše natpisa u novinama. Ali nisu me pogodili jer ja odavno znam ko sam i šta sam, rekao je pevač

Prepucavanje između Željka Šašića i Dare Bubamare ne jenjava. Prvo je on prokomentarisao njen izgled, tačnije silikonske grudi a onda mu ona odgovorila. Međutim, tu nisu stali te je Željko ponovo imao komentar za nju i njene izjave o njemu.

"Ovo je jedan od onih dana kada mi je potreban vazduh jer me bilo u previše natpisa u novinama. Ali nisu me pogodili jer ja odavno znam ko sam i šta sam", počeo je razgovor Željko, a onda nastavio da komentariše koleginicu.

"Rekao sam da njene nove silikonske grudi izgledaju kao da ima tri glave, a ispalo je da u svakoj glavi nema ni po gram mozga. To je tri grama, ali nema ih. Kao neka baba odmah skače i daje komentare, a ja sam bio dobronameran i mogla je da izvuče pouku. Međutim u skladu sa svojim mozgom ona je odmah dala demant i otišla svojim Poršeom", rekao je Šašić a onda nastavio da komentariše pevačicin automobil.

foto: Kurir
foto: Kurir

"Što se tiče njenih nameštenih paparaco priloga u poršeu mislim da bi joj bolje odgovarala buba i to ofarbana u crno i crveno", dodao je Željko a zatim prokomentarisao i kako je reagovao na komentare da mu je Aca Lukas preoteo ženu.

"Ne znam zbog čega se ona sada kači i na Acu Lukasa i sada odjednom staje na njihovu stranu i mene proziva. Priče o Aci, Sonji i meni su davno rešene."

Govorilo se i o tome da je njegova ćerka odlučila da preuzme prezime Vuksanović, a Željko kaže da se ne ljuti na nju i da je sve to dečiji bunt koji on potpuno razume.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Naravno, i to je rešeno. to je dečiji bunt, ali razumem je jer sam i sam bio takav", kratko je objasnio pevač a onda se ponovo vratio na koleginicu Daru Bubamaru.

"Rekla je kako sam ja klošar sa flašom. Kamo sreće da je tako, da je ono vremekada završimo fudbalicu i odemo do prodavnice posle toga da popijemo pivo, bio bih srećan. Uskoro ću otvoriti pivnicu i pozvaću Daru. Mislim da će joj krigla od litru dobro stajati, a biće i dobro da se jede", kroz smeh govori Željko pred kamerama "Ekskluziva".

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track