Najnovije vesti

SELIDBA: Relja se useljava u Nikolijin stan

Jovanovićeva i Popović će živeti zajedno

SELIDBA: Relja se useljava u Nikolijin stan

Stars
Ćerka Vesne Zmijanac ne želi da se seli iz nekretnine koju je dobila na poklon od majke, a reper nije imao ništa protiv da stvari donese kod nje

Nikolija Jovanović ne mari za to što se oko njene trudnoće podigla velika prašina, već s dečkom Reljom Popovićem obavlja poslednje pripreme za njihov zajednički život.Pevačica nema nameru da se seli iz stana na Voždovcu koji je dobila od majke Vesne Zmijanac na poklon, nego će se u njega useliti muzičar.

- Nikolija se navikla na život na Voždovcu. Njoj je taj stan posebno drag jer ga je dobila od majke kao nagradu za uspešno završen fakultet u Atini i ne namerava odatle da se seli.

Relja se složio da se useli kod nje i da tako reše stambeno pitanje. Jovanovićeva se vezala za svoj životni kutak, a pošto je prostor dovoljno velik, u njemu njih dvoje mogu da žive s bebom - priča naš izvor.

Ovde će živeti... Zgrada u kojoj Nikolija ima stan
Ovde će živeti... Zgrada u kojoj Nikolija ima stan

Još jedan od razloga zbog kojeg Nikolija ne želi da se seli je taj što i njena majka živi u istoj zgradi. Vesna će tako moći stalno da joj bude na raspolaganju kad se beba rodi. I sada se pevačica dosta brine o njoj, ali je tu i Relja, koji je sve vreme uz Nikoliju.- Relja svojoj trudnoj devojci ispunjava sve želje. Njih dvoje se poslednjih mesec dana bukvalno ne razdvajaju jer Nikolija ima mučnine, pa je on danonoćno uz nju. Zasad sve ide svojim tokom - završava naš izvor.Pozvali smo Relju, koji nam je poručio da će se sve o njihovom zajedničkom životu znati za dva dana.- Sve što imamo da kažemo saznaćete sledeće nedelje - poručio je Popović.Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Nikolijom, ali je njen mobilni telefon bio nedostupan, kao i svih dana otkako se saznalo da je trudna.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...