NIKOLIJA: Nisam očekivala sve tako brzo, ali sam nestrpljiva (VIDEO)
Foto: Facebook

Iskrena

NIKOLIJA: Nisam očekivala sve tako brzo, ali sam nestrpljiva (VIDEO)

Stars -
Koliko sam ja skromna, nisam očekivala da će sve tako brzo, ali sam i nestrpljiva. Drago mi je što se sve brzo desilo, govori pevačica

Nikolija Jovanović koja će za sedam meseci postati mama kaže da je mislila da je posao kojim se bavi mnogo lakši.

"Evo ja sam prva mislila da je ovaj posao jako lak, ali moram priznati da nije tako lako kao što narod misli. Mnogi rade po kancelarijama i imaju nedeljnu kvotu oko 40 sati, a ja kada saberem petak, subotu, nedelju, pa ja radim i više od toga", kroz osmeh govori pevačica.Kada je u pitanju njena karijera, pevačica je i više nego zadovoljna kako se stvari razvijaju i kako kaže, ni sama nije to očekivala."Koliko sam ja skromna, nisam očekivala da će sve tako brzo, ali sam i nestrpljiva. Drago mi je što se sve brzo desilo jer ja nisam tip koji koji bi radio 10 godina i čekao da se nešto desi. Jednostavno je, ili vas hoće ili neće", govori pevačica i najavljuje da će već sledećeg meseca ući u studio, te da njeni fanovi mogu uskoro očekivati novi album.
Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić
Nikolija je otkrila i da je najgore kada izađeš pred publika a nje nema, ali i to kako je mama Vesna sprema na put.
"Nećete verovati da nekada u gepeku imam kuvane špagete. Evo sada imam sojino mleko i čaj od algi. Prosto me nekada i sramota kada drugi svrate na neku brzu hranu a ja izvadim kuvane špagete i viljušku. ali to je mama", govori pevačica u emisiji "Premijera" i dodaje da u svojoj karijeri ništa nije radila namenski već da je želela da bude drugačija u šta je dosta verovala i što se isplatila.Kada je privatni život u pitanju, pevačica nema planove, raduje se svakom novom danu. Međutim, ono što mnoge zanima jeste da li su tačne spekulacije da otac njenog deteta nije Relja Popović, što ćemo uskoro saznati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track