NEVENA PIŠE POEZIJU: Majka, supruga, pevačica, poslanik, a sad i pesnikinja
Foto: Dragan Kadic

Adžemovićeva se bacila na pisanje knjige

NEVENA PIŠE POEZIJU: Majka, supruga, pevačica, poslanik, a sad i pesnikinja

Stars -
Nevena je skoro otkrila svoj talenat za pisanje pesama i od tada gotovo ne ispušta olovku iz ruke, rekao je izvor

Nevena Adžemović uzela je pero u svoje ruke i rešila je da sva socijalna i društvena pitanja pretoči u pesmu. Bivša narodna poslanica uveliko priprema zbirku pesama koju planira uskoro da izda.

"Nevena je skoro otkrila svoj talenat za pisanje pesama i od tada gotovo ne ispušta olovku iz ruke. Rešena je da što pre završi svoju zbirku pesama koja će biti inspirisana problemima u društvu, ali i ljubavlju. Biće to svojevrsna pesmarica koja će kao cilj imati širenje ljubavi i tolerancije", govori dobro obavešten izvor.Kako dalje izvor navodi, Nevenu je na ovaj korak najviše naterala činjenica da oko sebe ima mnogo zavidnih ljudi koji su želeli da joj napakoste, a kojima ona na ovaj način uzvraća ljubavnim pesmama. Najveću podršku u pisanju nove knjige dobija od supruga Srđana i sina Rastka.

foto Kurir
foto Kurir

"Ne dozvoljavam da me slome zli i pokvareni ljudi, uvek ću biti i ostati prvenstveno dobar čovek. Uopšte me ne zanima šta će ko da kaže i šta neko misli. Najbitnije mi je da sam srećna, ispunjena i zadovoljna sobom i svojom porodicom koja me u svemu, pa i u pisanju pesama podržava", rekla je Nevena i dodala da još uvek nije smislila naslov knjige, ali da će uskoro znati i to, pa će podeliti sa nama.

Ono što je takođe interesantno jeste da Nevena bez obzira na to što više ne sedi u poslaničkoj klupi i te kako prati rad Vlade.

"Podržavam sve što radi premijer Vučić, pomno pratim rad Vlade i zadovoljna sam sa svim reformama koje sprovode", kaže Adžemovićeva, koja ne želi da sakrije svoje impresije povodom Vučićevog rada.

Muž joj napravio promo slike!Kako bi što bolje i lepše najavila svoju knjigu, Nevena je poželela i da napravi set fotografija. U toj zamisli pomogao joj je suprug Srđan Adžemović, koji se našao u ulozi fotografa. Naime, Nevena je pozirala u njihovom porodičnom domu, dok je Srđan sa strane slikao, a „Alo!“ je došao u posed tih fotografija, te vam ih predstavljamo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track