(KURIR TV) EKSKLUZIVNO PRETUČENA ANA MARIJA: Vlada Stanojević me pretukao, a zatim hteo da zataška
Foto: Fb I Kadić

Progovorila

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO PRETUČENA ANA MARIJA: Vlada Stanojević me pretukao, a zatim hteo da zataška

Stars -
Jaoj, verujete, u totalnom sam šoku, i ne bih mnogo pričala o tome, rekla je Žujovićeva

Ana Marija Žujović je na svoj fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujuć selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno.

Posle celodnevne polemike oko toga da li je fitnes šampionku Anu Mariju Žujović pretukao suprug, voditelj Vlada Stanojević ili je u pitanju bio samo marketinški trik, o čemu se spekulisalo, pozvali smo Anu kako bi saznali pravu istinu.

"Istina je da me je Vlada pretukao, ali ja i dalje ne mogu da verujem. U šoku sam. On je dobar dečko i ne znam zašto je to uradio", rekla je Ana i dodala da nikad ne bi to očekivala od Vlade.

"Od svih drugih ljudi bih to očekivala, ali ne od Vladimira. On nikad nije digao ton na mene, a kamoli ruku", objasnila je šampionka u fitnesu.

Podsećanja radi, Ana Marija je danas u toku dana na svoj fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujuć selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno, a sve to uz propratni status:

"Nisam Rihanna ali ni ti nisi Cris Brown, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama", poručila je Ana Marija, očigledno aludirajući na supruga Vladu Stanojevića.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Pošto je prvo dala izjavu za nekoliko portala gde objašnjava kako bi najviše volela da je u pitanju marketinški trik, ali da na žalost nije, kako se loše oseća, ali kako ipak ne bi pričala o tome, oglasio se i maneken, koji je za jedan portal celu priču o batinama demantovao, a onda dao kontraizjavu u kojoj kaže kako Anu nikada u životu ne bi udario, kako se povredila na treningu, i kako bi novinarima trebalo da je jasno da je u pitanju kampanja, kao što je i označeno haštagom na slici.

Kad smo Ana Mariju sreli ispred salona bila je poprilično uznemirena, u stanju šoka, pa iako smo primetili da joj je bilo neprijatno, rekla je na kraju šta se zapravo dogodilo. Na naše pitanje da li je to Vlada uradio, rekla je:"Jeste. Istina je", pokušavala je da zadrži osmeh Ana Marija, mada joj nije polazilo za rukom. "Jaoj, verujete, u totalnom sam šoku, i ne bih mnogo pričala o tome", procedila je fitnes šampionka objasnivši nam da joj je najgore palo to što je posle svega priču pokušao da zataška u javnosti rekavši novinarima kako se povredila na treningu.

http://www.youtube.com/watch?v=Jh-BckwbHr0

Vesna StanojevićNE TREBA SE IGRATI NASILJEM!Ovim povodom oglasila se i Vesna Stanojević iz sigurne kuće.Ako je ovo želja da se postane popularan, onda je to pogrešan način. Takvim stvarima ne treba se igrati. Nasilje je ozbiljan problem i ne treba ga izazivati. Za osudu je ako je ona pretučena, ali isto tako je i za osudu ako se to nije desilo a plasira se na takav način. Ja sam protiv svake zloupotrebe, jer u našoj zemlji postoji ozbiljan problem s nasiljem nad ženama. U prošloj godini ubijeno je 26 žena. Šokantan je podatak da je samo u januaru 2015. pet žena ubijeno, a jednu od njih je suprug zapalio - izjavila je Stanojevićeva.

(EPK/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja