ŽIVI KAO PODSTANAR: Bivša Kežmanova žena izdaje stan da bi prehranila decu!
Foto: Dado

Još nijsu podelili imovinu

ŽIVI KAO PODSTANAR: Bivša Kežmanova žena izdaje stan da bi prehranila decu!

Stars -
Emilija je zasad vlasnica samo jednog stana, koji iznajmljuje, a zatim od polovine tog novca rentira drugi stan u kome živi sa decom

Emilija Kežman (36) još nije sa fudbalerom podelila svu imovinu od desetak miliona evra koju su stekli tokom braka, pa i dalje živi kao podstanar.

Emilija je zasad vlasnica samo jednog stana, koji iznajmljuje, a zatim od polovine tog novca rentira drugi stan u kome živi sa decom.

"Ema je vlasnica stana u kojem je nekad živela sa Matejom i decom, a koji se nalazi u luksuznom beogradskom naselju Oaza. Ona ga izdaje i od tog novca plaća najam manjeg stana nadomak Hrama Svetog Save, u kojem živi sa njihovo troje dece", ispričao je izvor blizak dojučerašnjem paru. On dodaje da je i stan u koji su se Ema i deca preselili komforan.

"Novcem koji joj ostane plaća račune i druge potrebe. Decu je ispisala iz privatnih škola, a dadiljama je dala otkaz", ispričao nam je izvor.

"Tačno je da sam decu upisala u državnu školu jer nisam znala hoću li se ponovo seliti. Što se stana tiče, ne mogu da otkrivam detalje. Mogu vam samo reći da je tačno da živimo u iznajmljenom stanu, ali više od toga ne bih da otkrivam", rekla je Emilija. Ona je nedavno potvrdila da je prebolela razvod i da već ima novog dečka koji nije poznat javnosti i ne želi da se javno eksponira.

"Sveže sam razvedena, odnosno slobodna sam žena i imam pravo da imam nekog pored sebe. Tačno je da sam emotivno ispunjena i vrlo sam srećna. Što ne bih mogla da imam dečka kada i Mateja ima devojku?! Trenutno mi je lepo u ljubavnom životu, a ne bih želela da otkrivam njegovo ime jer on ne želi da se piše o njemu", rekla je Emilija.

Foto Beta
Foto Beta

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track