(FOTO) 10 ZANOSNIH SRBA: Na njih se lože Hrvatice!

Sportisti, glumci, biznismeni

(FOTO) 10 ZANOSNIH SRBA: Na njih se lože Hrvatice!

Stars -
Nije tajna da su decenijama Hrvatice potpuno “lude” za momcima iz Srbije

Popis Hrvatica i Srpkinja na koje se najviše lože muškarci u regiji, došli su i na red muškarci, i to Srbi na koje se najviše lože Hrvatice. Nije tajna da su decenijama Hrvatice potpuno “lude” za momcima iz Srbije.

Među njima su se našli sportisti, glumci i biznismeni, dok je na prvi na listi najstariji sin Slobodana Bobe Živojinovića.

Filip Živojinović srpski biznismen, najstariji sin Slobodan Živojinovića, bivšeg jugoslovenskog tenisera.

Stefan Kapičić, filmski, televizijski i pozorišni glumac.

Marko Jarić - srpski košarkaš i bivša NBA zvezda. Posle 5 godina braka 2014. godine razveo se od brazilskog supermodela Adrijane Lime.

Vanja Udovičić - bivši srpski vaterpolist, kapiten srpske vaterpolske reprezentacije. Krajem avgusta 2013. postao je misnistar omladine i sporta u vladi, i tako završio igračku karijeru.

Sergej Trifunović - poznati srpski glumac s nizom zapaženih filmskih uloga. Živi i radi u Beogradu. Odrastao je u glumačkoj porodici, glumac je njegov otac Tomislav, ali i brat Branislav.

Nikola Nemešević Nemeš - slavu je stekao u Velikom bratu, gde je upoznao Marijanu Kovačević. Marijana je zbog Nemeša ostavila porodicu i preselila se u Beograd. Raskinuli su 2014.

Milan Popović - srpski "kralj bakra" i bivši suprug popularne hrvatske pevačice Severine s kojom ima sina Aleksandra. Poseduje nekoliko vrednih nekretnina - stand u Londonu, vilu na kipru i penthaus u centru Beograda.

Marko Mišković - sin srpskog biznismena Miroslava Miškovića, vlasnika kompanije Delta. On i pevačica Jovana Nikolić imaju ćerku Antoninu.

Novak Đoković - prvi reket sveta. Od 2011. predstavnik je UNICEF-a za Srbiju. U braku s Jelenom Đoković s kojim ima sina Stefana.

Matija Ćorković - srpski biznismen, vlasnik nekoliko restorana u Berlinu kao i agencije za organizaciju koncerata, iznajmljivanje limuzina.

Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track