UDRI JOŠ JAČE? BRUKA I SRAMOTA Vladu Stanojevića na Fejsu podržavaju brojne žene i muškarci!
Foto: PRintskrin

Skandalozno

UDRI JOŠ JAČE? BRUKA I SRAMOTA Vladu Stanojevića na Fejsu podržavaju brojne žene i muškarci!

Stars -
Neki od komentara idu toliko daleko da tvrde da je zapravo njegova jedina greška bila u tome što je bio sa takvom devojkom

Na Fejsbuk profilu Vlade Stanojevića već nekoliko sati traje opšti internet rat njegovih pratilaca i prijatelja oko toga da li je popularni voditelj kriv ili nije.

Podsetimo, Vladimir Stanojević brutalno je pretukao svoju devojku Anu Mariju Žujović i to zbog tračeva da ga vara.Voditelj je bio u provodu gde su mu prijatelji punili glavu da ga Ana Marija vara i kada je stigao kući usred noći nasrnuo je na pospanu fitnes istruktorku.

I dok se u medijima smenjuju izjave i svedočenja njih dvoje, na Fejsbuku je sve više komentara koji pružaju podršku popularnom voditelju. Neki od njih idu toliko daleko da tvrde da je zapravo njegova "jedina greška bila u tome što je bio sa takvom devojkom".

Prenosimo vam još neke od komentara koji su osvanuli na Vladinom profilu. Ono što posebno čudi je da su većinu komentara poslale devojke:

  • "Ja sam uz Vladu a sigurna sam da ce se uskoro dokazati da on decko nije nista kriv... i da ce svi biti uz njega... a o doticnoj... msm da nema potrebe trositi reci... fino se ismejala,rekla da je super posle svega i danasnjeg dana...(savrseno se izrazava,vrlo obrazovana osoba KOJA NI DAN DANAS NE MOZE DA VERUJE DA JE VLADIMIR TO URADIO...(ni dan danas ...vise nije znala sta da slaze pa se malo zbunila i u vremenu) znaci nista joj ne fali... uspela je sta je naumila ..."
  • "Ne zelim da stanem ni na ciju stranu, ali mislim da je Vlada potpuno u pravu... Kao okacila selfi sa tu nekim modricama, a napucila usne i izbacila grudi... Ma dajte ljudi, molim vas... Znate sta, ipak stajem na Vladinu stranu.... Vlado, nadji devojku koja ce biti vredna tebe, a ne neka poput ove... Podrska!!!!"
  • "U roku od par sati se takva modrica ne stvara.Bojim se da je ovde ulogu odigrala dodatno i neka bojica.Mada,opravdanja za bilo kakvo odgurivanje,a tek udarac, nema."
  • "Sta ga bre napadate. Zapitajte se prvo, sta ona glumi. Vrda tamo-vamo. Vlado, uz tebe smo!"
  • "Pa da je stvarno tako izmlatio kao sto nije kojom logikom preko noci crni tragovi na oku?!? Zar ne ide prvo zatvoreno oko, pa neke dugine boje, pi.ke materine pa onda takav trag..bitno je pucenje usana i izbacivanje grudi, a kcenat je na modrici..ma daaajte molim vas! Neko je samo zeljan medijske paznje! Vlado podrska!!"

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja