SASLUŠAN U POLICIJI: Vladi Stanojeviću preti 3 godine robije zbog prebijanja žene
Foto: Marina Lopičić

Dao izjavu

SASLUŠAN U POLICIJI: Vladi Stanojeviću preti 3 godine robije zbog prebijanja žene

Stars -
Voditelj je u pratnji advokata dao izjavu u vezi sa prebijanjem njegove supruge Ane Marije, a ako se utvrdi da je kriv, preti mu robija

Voditelj Vladimir Stanojević, koji je pretukao svoju suprugu Anu Mariju Žujović, juče je kao građanin saslušan u beogradskoj policiji, gde se u oko 16 časova pojavio u pratnji advokata Nemanje Jolovića i ispričao sve što je izneo i u svom saopštenju medijima. Ana Marija se još nije odazvala pozivu. Inače, ako se utvrdi da je kriv, Stanojeviću preti zatvorska kazna od tri meseca do tri godine.

Podsetimo, fitnes istruktorka Ana Marija je na Fejsbuk profilu objavila fotografiju sa masnicama, optuživši voditelja da ju je pretukao i to zbog tračeva da ga vara! Voditelj je bio u provodu gde su mu prijatelji punili glavu da ga Ana Marija vara i kada je stigao kući usred noći nasrnuo je na pospanu fitnes istruktorku.

"Nije bio samo jedan udarac nego više i nije bilo smo jedno oko već ima i sa strane modrica", rekla je Ana Marija i priznala da je Vladi uzvratila udarac.

Voditelj je u svom saopštenju priznao da je grunuo, kako je rekao, Anu Mariju u lice.

"Sve mi se skupilo, kada me je povukla odgurnuo sam je u predelu lica, ovo što sam video na njenom licu je bilo pogubno za mene, jer ja to nisam želeo da uradim", napisao je Stanojević u saopštenju za medije.

EK/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja