ANA MARIJA VS VLADA: Evo šta kažu naša estrada!

Muškarci brane

ANA MARIJA VS VLADA: Evo šta kažu naša estrada!

Stars -
Svako na svoj način komentariše situaciju koja se desila poznatom paru

Sukob između Ana Marije Žujović i Vladimira Stanojevića podigao je veliku medijsku prašinu. Cela Srbija ima svoje mišljenje, ali i poznate ličnosti srpske estrade. Svako na svoj način komentariše situaciju koja se desila.

Anabela AtijasKao majku tri ćerke užasava me pomisao da i one mogle da budu žrtve nasilja. Žene, prijavite nasilje i o tome javno govorite!

Srna Lango- Važno je o ovome govoriti, jer ignorisanje problema legitimiše njegovu pojavu. Mediji u ovome igraju veliku ulogu.

Dragana KatićPoznate žene javnim istupanjem podstiču anonimne da budu hrabre i prijave nasilje. Morajus e sve žene ujediniti.

Saša Vidić- On je moj prijatelj i ništa što govore i njemu ne može da pokvari moje mišljenje. Ana Marija diže prašinu zbog jedne modrice.

Aca LukasPevač takođe ne osuđuje Vladino nasilništvo, već sumnja u izveštavanje medija. Ipak, napominje da podržava ljubav, a ne nasilje.

Amel Ćeman ĆemoPevač javno nije želeo da komentariše ovu situaciju, ali voditelju pruža podršku putem društvenih mreža i ističe da je uz njega kao njegov prijatelj.

Jelena Jakovljević bin DraiBivša misica je pružila snažnu poruku Vladi i istakla kako su i muškarci često žrtve nasilja.

"I muškarci su žrtve nasilja! Policija i sudovi ovaj problem ne shvataju ozbiljno. Ovo je trenutno aktuelna tema u Srbiji. Imam svoje mišljenje i svom snagom stojim na strani Vladimira Stanojevića.... Zlostavljanje muškaraca je češće nego što se misli. Oko 40 odsto porodičnog nasilja je nasilje žena nad muškarcima..."

Alo/Epk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track