VESNA ZMIJANAC: Nikoliji sam lično ja otkazala nastupe!
Foto: Printskrin

Iznervirana

VESNA ZMIJANAC: Nikoliji sam lično ja otkazala nastupe!

Stars -
Nisam se opustila i neću sve dok Nikolija ne prestane da peva. To me nervira! Ja sam joj lično otkazala nastupe iako su bili zakazani do maja, govori pevačica

Vesna Zmijanac ponosna je što će uskoro postati baka, a zadovoljna je i u kom pravcu ide Nikolijina karijera.

"Ona je sve ovo ozbiljno shvatila, rođena je na bini, ima iskustvo koje retko ko ima, ako ništa drugo u baratanju sa javnošću. Ni jednog trenutka je nisam savetovala šta da radi, ali osnovni zadatak joj je bio da završi fakultet i završila ga je"

Nikolijina trudnoća svima je došla kao grom iz vedra neba, pa tako i njenoj maci koja je bila jako zbunjena kada su joj ćerka i budući zet saopštili ovu informaciju.

Foto: Printskrin

"Kada su mi saopštili bila sam zbunjena, u šoku, uplašena, ali sada sam se malo pribrala. Kako naš narod kaže, ako da Bog da sve bude kako treba, kad dođe vreme slavićemo kako treba", govori Vesna i kaže da jedva čeka da dođe dan kako bi svoje unuče držala u naručju.

"Ja jedva čekam ali znate, ne pitamo se uvek mi nane, mi samo mislimo da se pitamo. Ja se samo uzdam da ću imati priliku zbog obaveze gospođice, tada već gospođe i mog zeta i moći da se pitam."

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Vesna ima i kritike za svoju ćerku koja i nakon saznanja da je trudna ne prestaje da nastupa ali je potpuno razume jer je i ona u svojoj najvećoj slavi ostala trudna i morala da odleži punih 8 meseci.

"Nisam se opustila i neću sve dok Nikolija ne prestane da peva. To me nervira! Ja sam joj lično otkazala nastupe iako su bili zakazani do maja. Biću opuštena tek za 6 - 7 meseci. Vidim Nikolija će se baviti svojim novim albumom a Relja novom pesmom", zaključuje Vesna Zmijanac.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track