TEŠKO PRIHVATILA TATINU NOVU LJUBAV: Ana Stanić krije 35 godina mlađu polusestru!
Foto: Marina Lopicic

Pevačicin tata ima malu ćerku Klaru

TEŠKO PRIHVATILA TATINU NOVU LJUBAV: Ana Stanić krije 35 godina mlađu polusestru!

Stars -
Pop zvezda šest meseci nije htela da prihvati da se njen roditelj Vojkan Stanić oženio tri decenije mlađom ženom, koja mu je rodila dete

Pop pevačica Ana Stanić (40) krije da ima petogodišnju sestru po ocu Klaru. Ona o devojčici ne govori, barem ne u javnosti, jer ju je njen tata, čuveni grudni hirurg Vojkan Stanić (65), dobio sa 30 godina mlađom suprugom Marijom Stanić.Kako Kurir saznaje, pevačica nije htela da prihvati činjenicu da je njen otac nakon razvoda od njene majke Slavice uplovio u ljubavnu vezu sa tri decenije mlađom ženom.- Ana je teško prihvatila izabranicu svog oca. Njoj je baš smetalo što je pet godina starija od maćehe. Nije verovala da ta veza može da opstane i često je zbog toga prigovarala Vojkanu. PopustilaKad je shvatila da je njenom ocu stalo do Marije, onda je popustila, a posebno kad je saznala da njih dvoje čekaju bebu. Ipak, o svojoj polusestri nikad ne govori - kaže naš dobro obavešteni izvor.Mi smo je pitali zašto nikad ne pominje devojčicu Klaru, ali nam je pevačica poručila da ne priča o privatnom životu.Pozvali smo i Aninog oca, koji nam je potvrdio da su porodični odnosi bili narušeni, ali da je sad sve u redu.- U jednom periodu života bilo je teško jer Ana nije prihvatala moju suprugu. To je trajalo otprilike pet ili šest meseci. Sad je sve u redu. Znate kako, kad se čovek u mojim godinama oženi nekom ženom, svakom je prva asocijacija da je reč o nekoj sponzoruši, kako se to danas popularno kaže. Međutim, onaj ko poznaje moju suprugu, jasno vidi da nije stvar u tome i shvata da tu ne postoji nijedan drugi interes osim naše bliskosti - tvrdi Stanić i nastavlja:Dobar odnos- Kad je Ana upoznala Mariju, bilo je sve u najboljem redu. Nije reč o tome da ona nije prihvatala moju suprugu, nego nije prihvatala tu situaciju. E sad, možda Ana ne želi u javnosti da govori na tu temu i morate nju da pitate zbog čega. Mi se odlično slažemo i trebalo je da idemo na njenu promociju, ali se moja ćerkica razbolela i nisam mogao da je vodim. Redovno se viđamo, imam i dobar odnos s bivšom suprugom, dolazimo jedno drugom na rođendan, a naša deca se odlično slažu - završava Stanić.Anini roditelji su, osim nje, u braku dobili i sina Milana, kog je Ana ranije pominjala u intervjuima.

Skoro vršnjaciTETKA STARIJA DVE GODINEDve godine pošto je dobila sestru Ana je postala majka. Klara je skoro vršnjakinja svom sestriću Vuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track