STANIJA NABILA KOMPLEKSE VLADINOJ BIVŠOJ: Starleta zagorčala život Ani Mariji!
Foto: Dado đilas, Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Novi detalji

STANIJA NABILA KOMPLEKSE VLADINOJ BIVŠOJ: Starleta zagorčala život Ani Mariji!

Stars -
Fudbaler Vladimir Volkov je, dok je bio u vezi sa fitnes istruktorkom, muvao je starletu i preko toga Ana Marija nije mogla da prođe

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević za sve je kriva što se dešava u životu fitnes instruktorke Ane Marije Žujović, koju je verenik voditelj Vlada Stanojević istukao.

Naime, Ana Marija je pre Stanojevića bila u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a za raskid te trogodišnje veze je kriva upravo Stanija Dobrojević. Fudbaler je pokušao da smuva Staniju a bio u vezi sa Marijom Žujović. Frka je nastala kada je Stanija javno pročitala lascivne SMS koje je dobila od Vladimira, a u kojima joj poručuje da je želi.

"Meni je OK, samo mi je jako krivo što nisam mogao da te zagrlim, stisnem, poljubim... Ali nadoknadiću to sigurno", pročitala je Stanija Vladimirov SMS.

"Stvarno se glupo osećam u ovakvim trenucima. Ne želim da budem nekom na teretu, da ga smaram da se vidimo, a ti nemaš potrebu za tim. Upoznali smo se, videla si da sam OK, tako da ako te smaram, reci mi, molim te", pročitala je tada kroz smeh Dobrojevićeva, koja je otvoreno i javno odbila njegovo udvaranje. Ova situacija je posebno povredila Ana Mariju, pa je sa Vladimirom imala kratak prekid veze zbog svega.

"Ana Marija i Vladimir su u tom momentu bili oko tri godine zajedno i naravno da je bila povređena kada je videla kakve je SMS poruke njen dečko slao Staniji. On je pokušao da se opravda, ali njoj je bilo mnogo teško da mu oprosti što je pored nje poželeo drugu. Ipak, ljubav prema njemu je bila jača od svega, pa mu je oprostila nakon nekog vremena. Posle toga su bili još oko godinu dana zajedno", otkriva Ana Marijina dobra drugarica, koja je dodala da je fitnes instrutorka bila ljuta zbog svega, ali da za čitavu situaciju nije krivila Staniju, već svog tadašnjeg dečka.

(EPK/Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja