HOĆE SVOJ MIR: Nikolija i Relja iznajmili stan, neće da žive kod Vesne
Foto: Fejsbuk

Žele da se osamostale

HOĆE SVOJ MIR: Nikolija i Relja iznajmili stan, neće da žive kod Vesne

Stars -
Iako im je Vesna nudila da njih dvoje pređu u luksuzno opremljen stan na Voždovcu koji je ona i kupila Nikoliji, ipak su želeli da se osamostale

Nikolija Jovanović i njen dečko Relja Popović stavili su tačku na medijske spekulacije da je njihova ljubav samo interes. Oni još nisu razgovarali o tome da se venčaju, ali su počeli da žive zajedno u iznajmljenom stanu. Nikolijina trudnoća sve je obradovala, a posebno njenu majku, legendu narodne muzike Vesnu Zmijanac.

"Nikolija i Relja su već šest meseci zajedno. Vešto su skrivali svoju ljubav od javnosti, ali se na kraju za njih ipak saznalo. Kako Relja nije od onih ljudi koji vole da pričaju o svom životu, užasno se iznervirao kada su krenule spekulacije i priče. Bio je pod velikim pritiskom, pa je na kraju sve prepustio Nikoliji, pošto se ona bolje snalazi s medijima", otkriva izvor blizak paru.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

"On sada vreme provodi na fakultetu, dok Nikolija oprema stan u koji su se preselili nedavno. Iako im je Vesna nudila da njih dvoje pređu u luksuzno opremljen stan na Voždovcu koji je ona i kupila Nikoliji, ipak su želeli da se osamostale. Relja i njegov drug Vlada više neće biti u grupi "Elitni odredi", već će svako krenuti svojim putem. Nikolija će zbog trudnoće otkazati sve nastupe u inostranstvu, ali je ipak insistirala da peva u Srbiji, jer ne bi mogla da izdrži da po ceo dan sedi kod kuće", otkriva izvor blizak paru.

Mlada pevačica nedavno je posetila lekara koji joj je rekao da je sa bebom sve u najboljem redu i da je zdrava trudnica.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja