FATALNI SUSRET POSLE LAŽNE OTMICE: Mina Milenković histerisala kad je ugledala bivšeg!
Foto: Damir Dervišagic

Lažljiva manekenka

FATALNI SUSRET POSLE LAŽNE OTMICE: Mina Milenković histerisala kad je ugledala bivšeg!

Stars -
Manekenka nije bila oduševljena što vidi bivšeg dečka Aleksandra Ćosića i doživela je neprijatno iznanađenje pa je počela da se trese, i malo je falilo da padne

Manekenka Mina Milenković, koja je široj javnosti postala poznata nakon što je lažirala svoju otmicu posle svađe sa dečkom, doživela je neprijatno iznanađenje, kada je istog dečka, sa modne piste ugledala u prvom redu na reviji.Mina je bila deo modne revije u Novom Sadu, koju su u humanitarne svrhe organizovale dizajnerka Kristina Mijačević i pevačica Ana Nikolić.

Pored brojnih gostiju u publici se našao i Minin bivši dečko, Aleksandar Ćosić. Manekenka nije bila oduševljena što ga vidi, već naprotiv, doživela je neprijatno iznanađenje pa je počela da se trese, i malo je falilo da padne. Međutim, tu nije bio kraj, jer čim je sišla sa modne piste, Mina je nastavila da histeriše iza bine.

Podsetimo, pre dve godine Mina se posvađala sa tadašnjim dečkom Aleksandrom Ćosićem, i naprasno odlučila da lažira svoju otmicu kako bi privolela bivšeg dečka da joj se vrati.

Potraga za njom je trajala 39 sati, a kada se izgubljena manekenka bosa i raščupana pojavila u Resniku, policiji je malo trebalo da shvati da je otmicu izrežirala upravo sama Mina. Mina je nakon prijave lažne otmice odslužila 100 sati društveno korisnog rada u JKP Zelenilo Beograd.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track