BORA ČORBA OSTAO BEZ DEVOJKE: Jedno vreme neću ići u Deželu!
Foto: Nemanja Pancic

Veza u krizi

BORA ČORBA OSTAO BEZ DEVOJKE: Jedno vreme neću ići u Deželu!

Stars -
Rekao sam da na pitanja iz privatnog života više neću da odgovaram. Ono što mogu da kažem je da izvesno vreme neću ići u Deželu. Imam puno posla u narednom periodu, rekao nam je Bora

Posle upale pluća zbog koje je Bora Čorba u bolnici morao da provede skoro dva meseca, veza sa Dubravkom iz Ljubljane je upala u krizu. Da li je Bora ostavio devojku sa kojom je prošle zime bio na Maldivima, ostaće misterija još neko vreme. Ipak, roker nije demantovao da je veza doživela fijasko.

"Rekao sam da na pitanja iz privatnog života više neću da odgovaram. Ono što mogu da kažem je da izvesno vreme neću ići u Deželu. Imam puno posla u narednom periodu", rekao nam je Bora.

Ni njegov menadžer Gane Pecikoza nije hteo da sa sigurnošću potvrdi ovu priču.

"Nikad se ne mešam u Borine lične stvari. Znam samo da je meni kao menadžeru uvek bilo najbolje kada nije bio sa nekom devojkom. Tadam bi se potpuno posvetio koncertima i pisao najlepše pesme", kaže Gane koji priprema za proleće veliku turneju “Riblje Čorbe” po regionu, a od 15 maja u Australiji.

Bora je sa Dubravkom, koja je znatno mlađa od njega, provodio vreme u Ljubljani skoro svakog vikenda u poslednjih godinu dana. Čak je napravio tatoo posvećen njoj.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track