Milan Stanković za Dan zaljubljenih u okviru Story Shopping groznice u Stadion Shopping Centru
Foto: Story

Milan Stanković za Dan zaljubljenih u okviru Story Shopping groznice u Stadion Shopping Centru

Stars -
Posle fantastičnog koncerta, Milan je zajedno sa voditeljem emisije „Bulevar“ Vladimirom Đorđevićem izvukao petnaest srećnih dobitnika velike nagradne igre „Ljubavno putovanje u Stadionu“
1 / 4 Foto: Story

Jedan od omiljenih članova žirija popularnog muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ oduševio je brojne posetioce u Stadion Shopping Centru svojim energičnim nastupom, a raspoložena publika pevala je horski njegove hitove. Harizmatični pevač je još jednom dokazao da ima vernu armiju fanova, jer su mu brojne obožavataljke donele cveće i čokoladice. Najupornije devojčice nisu mu nisu dale da siđe sa bine sve dok im nije podelio autograme, a „potera“ je uz vrisak nastavljena i kasnije po SC Stadion.

Stanković je nastupio u okviru Story shopping groznice za Dan zaljubljenih, tokom koje su svi posetioci mogli da uživaju u kupovini omiljenih brendova po sniženim cenama i do 70 odsto. Dok su mališani učestvovali u radionici za pravljenje origamija sa Brankom Vitasom, brojne dame saznale su šta ih čeka na ljubavnom planu od astrologa Milana Popova, ali i da izvuku poruku iz Story kolačića sudbine. Da sve bude u ljubavnom ritmu postarao se DJ Vudulicius, a svi oni koji su ostvarili kupovinu iznad 1.000 dinara dobili su i specijalan Story poklon.

Posle fantastičnog koncerta, Milan je zajedno sa voditeljem emisije „Bulevar“ Vladimirom Đorđevićem izvukao petnaest srećnih dobitnika velike nagradne igre „Ljubavno putovanje u Stadionu“, koji su osvojili fantastična putovanja na Siciliju i Zakintos, kao i u Beč, Firencu i Veneciju, u organizaciji turističke agencije Viva travel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track