BAHATA Nataša Bekvalac: Šta vas briga kako mi je u braku!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Mlada napala novinare

BAHATA Nataša Bekvalac: Šta vas briga kako mi je u braku!

Stars -
Pevačica se iznervirala kada su je predstavnici medija ispitivali o udaji za Ljubu Jovanovića i ironično odgovarala na pitanja

Novopečena mlada Nataša Bekvalac prve bračne dane očigledno provodi u nervozi! Kako drugačije objasniti njeno ponižavanje novinara, koji su došli da isprate njen prvi nastup nakon udaje za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića.„Novosadska barbika“ je u klubu „Kasina“ bila veoma gruba i bahata prema predstavnicima štampanih medija, dok se pred kamerama smeškala i ljubazno razgovarala sa TV reporterima.- Šta je tako strašno, što niste nasmejani? Ovo je šou biznis, sve je u redu, da li je neko umro - bez ikakvog povoda pevačica je presrela okupljene novinare.Kada su, umesto reakcije na njenu bahatost, usledila pitanja o njenom braku, tek to ju je, ionako vidno uznemirenu, izbacilo iz takta.- Što bih ja vama govorila svoje utiske iz svog bračnog života?! Udala sam se, srećna sam i ne znam šta sad konkretno treba da kažem - ironično se obratila Bekvalčeva i nastavila da karikira priču o medenom mesecu.Na kraju je sa visine poručila:- Budite vi super jer nema razloga da ne budete. Popijte nešto!Kao da joj ni to nije bilo dovoljno, te se onda okomila i na foto-reportera:- Da li si ti modni fotograf, pa da ti ja poziram - kroz osmeh je provocirala Nata.S druge strane, pevačica je bez problema cvrkutala za elektronske medije i, čim se upalila lampica, razvukla osmeh od uva do uva.

Parodija na mladuGOST ISMEVAO BEKVALČEVUOštro oko našeg fotografa spazilo je nepoznatog muškarca koji je bio obučen u venčanicu sa krunom na glavi kako đuska u separeu. I dok su jedni posetioci govorili kako na taj način ismeva Bekvalčevu, koja je nedavno i sama bila mlada, drugi su pričali da je to lepa podrška njenog fana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track