(VIDEO, FOTO) SPEKTAKL: Pogledajte kako je bilo na Čolinom koncertu u Dubaiju!
Foto: PR

Publika uživala uz hitove

(VIDEO, FOTO) SPEKTAKL: Pogledajte kako je bilo na Čolinom koncertu u Dubaiju!

Stars -
Koncert naziva "Love in Dubai" privukao je Čoline obožavatelje sa svih strana sveta
1 / 5 Foto: PR

Vladar regionalne muzičke scene Zdravko Čolić nastupio je u petak uveče na prekrasnoj plaži ispred Hilton Dubai Jumeirah Resorta a svojim bezvremenskim pesmama razgalio je srca i raspevao gotovo dve hiljade ljudi.

Bio je ovo prvi put da je neki muzičar iz naše regije održao veliki koncert u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a oduševljenje održanim nastupom nije krio ni sam Čolić.

"Bio je ovo poseban koncert! Drago mi je da sam imao priliku da nastupim ovde pred toliko divnih ljudi i prijatelja koji su stigli sa svih strana sveta. Prošle godine sam prvi put posetio Dubai sa porodicom, a rado sam se odazvao na poziv organizatora i ponovo posetio ovaj zanimljivi grad u kojem se sve odvija nezamislivo brzo“, izjavio je popularni pevač nakon koncerta u Dubaiju.

"Iskoristiću preostalo vreme ovde i obići sve lepote grada, a uputićemo se i na safari. Nakon povratka radimo i dalje punom parom. Čekaju nas brojni koncerti do kraja godine, a pre svega veliki koncert u zagrebačkoj Areni“, naglasio je Čolić.

Ljubavnu priču u Dubaiju nije propustio ni nabolji teniser sveta i još jedna velika legenda Novak Đoković koji je na koncert stigao u pratnji brata i prijatelja.

Zdravko je za vreme boravka u Dubaiju posetio i Dečiji kulturni centar na poziv humanitarne organizacije „Mali svet“ i organizatora koncerta "Time Zone Events".

Nastup u Dubaiju bio je najlepši uvod i posljednja priprema za veliki koncert koji će Zdravko Čolić održati u zagrebačkoj Areni 07. marta 2015. povodom Dana žena.

http://www.youtube.com/watch?v=U4lxB7joimU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track