KAO ŠPANSKA SERIJA: Vlada prebio Ana Mariju, pa otišao kod ljubavnice
Foto: Damir Dervišagić

Stanojević našao utehu kod drugarice Mimi Oro

KAO ŠPANSKA SERIJA: Vlada prebio Ana Mariju, pa otišao kod ljubavnice

Stars -
Dan nakon što je izudarao ženu, voditelj prespavao kod bivše devojke Milice Milikić, s kojom se viđa poslednjih mesec dana

Samo dan nakon što je Vladimir Stanojević pretukao trudnu suprugu Ana Mariju Žujović, utehu je potražio kod Milice Milikić, javnosti nepoznate devojke, s kojom se viđao pre nego što je upoznao fitnes prvakinju.Kako Kurir saznaje, voditelj televizije Pink je atraktivnu plavušu, koja je, inače, drugarica Milice Živanović, poznatije kao Mimi Oro, posetio u njenom stanu u centru grada i prespavao kod nje.Traži utehu- Milica i Vladimir se poznaju već izvesno vreme i viđali su se dok on nije počeo da se zabavlja s Ana Marijom. Ona je znala da u njihovoj vezi ne cvetaju ruže, ali nikad nije želela da se meša. Tog dana kad je prebio suprugu, Vladimir je nekoliko puta zvao Milicu da dođe kod nje u stan, ali mu se ona nije javljala na telefon. Međutim, kad joj je u poruci objasnio da je u velikom problemu i da mu je potreba njena podrška, ona je pristala da se vide - priča izvor blizak Stanojeviću i nastavlja:- Tog dana Vlada nije mogao da izdrži veliki pritisak sa svih strana, pa je iste večeri otišao kod Milice u stan, kojoj je ispričao šta je uradio. Ona ga je pozvala da prespava kod nje i da ujutru mirne glave vidi šta će da radi sa suprugom i svojim brakom, koji je sklopio u Americi. Milica mu je rekla da će uvek biti tu za njega, pa su se posle toga videli još nekoliko puta u njenom stanu. Ona je krajem nedelje otputovala u Švajcarsku i pozvala ga da joj, ako bude želeo, dođe u goste - završava naš izvor.

Zna, ali je ne zanima... Ana Marija
Zna, ali je ne zanima... Ana Marija

Kriju seStanojević je tokom jučerašnjeg dana sve vreme bio nedostupan, dok smo do Milikićeve uspeli da dođemo. Iako nije demantovala naše navode, nije želela ni da se upušta u razgovor.- Hvala, nisam zainteresovana za priču. Ne želim da se povlačim po novinama - kratko je kazala Milica.Kontaktirali smo i sa Ana Marijom, koja je već bila upoznata s ovim slučajem.- Čula sam za to, ali me ne interesuje - kratko je poručila Žujovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track