MARIJANA MATEUS IZNERVIRANA: Sve su to podmetnute priče!
Foto: Printskrin TV Prva

Moj život - moja stvar

MARIJANA MATEUS IZNERVIRANA: Sve su to podmetnute priče!

Stars -
Moj život, moja stvar, ne znam dokle da objašnjavam i da se pravdam. Svako ko je malo inteligentan može da vidi da je cela ta priča podmetnuta, tvrdi kreatorka

Marijana Mateus našla se u neprijatnoj situaciji kada je osvanula fotografija njenog bivšeg supruga Lotara Mateusa gde drži papir na kom piše da mu ona vrati prezime ukoliko fotografija prikupi dovoljan broj lajkova.

Kreatorka je ovu priču demantovala i vidno iznervirana govorila da joj nije jasno zašto su se svi okomili baš na nju iako ima još žena koje su zadržale prezime bivšeg supruga.

"Pošto sam sa Lotarom u kontaktu i imamo dobar odnos, ta slika je podmetnuta njemu u ruke. Ne razumem odakle ta potreba. O drugim ženama koje imaju prezime se ne raspravlja. Moj život - moja stvar, ne znam dokle da objašnjavam i da se pravdam. Svako ko je malo inteligentan može da vidi da je cela ta priča podmetnuta", tvrdi Marijana.

Ona se osvrnula i na priču o ljubavnom skandalu sa fudbalerom Čelsija, Branislavom Ivanovićem, ali tokom tog razgovora kreatorka se pravila da pitanje nije dobro čula i dok je odgovara nije skidala osmeh sa lica.

"Mogu samo da kažem da je jedan sjajan fudbaler. Srećna sam kada vidim da su naši sportisti prepoznatljivi u svetu, a on je jedan od njih. Mislim da je to nešto što ne elim da pričam u javnosti. Mogu ponovo reći samo to da je izuzetan sportista i sjajan dečko, a ništa više o njemu ne želim da pričam", govorila je kreatorka sa osmehom.

Marijana je krajem prošle godine imala i tužnu porodičnu situaciju gde je izgubila svog oca Boru, ali kako ona tvrdi, svoju tugu nosi sa sobom ali život se mora nastaviti dalje.

"Sreća, godina se završila a život mora da ide dalje. To što se desilo očekivali smo 7 godina. Strašne su te stvari, ali ja sam osoba za koju juče ne postoji, svoju bol nosim sa sobom i svoju tugu ne delim sa ljudima", zaključila je Marijana u emisiji "Ekskluziv".

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track