ĐOGANIJEV ZET PUŠTEN S ROBIJE Slađa: Branislav nije narko-diler, u džepu nema ni 100 evra!
Foto: Nemanja Pancic

Porodica na okupu

ĐOGANIJEV ZET PUŠTEN S ROBIJE Slađa: Branislav nije narko-diler, u džepu nema ni 100 evra!

Stars -
Branislav je divan dečko, već je počeo da radi i jako mi je žao što je dobio epitet narko-dilera, rekla je Slađa

Zet Slađe i Đoleta Đoganija Branislav Marinović za kojeg je udata njihova starija ćerka Silvija izašao je iz zatovara posle više od godinu i po dana robije. On je pre pet godina uhapšen zbog droge koja je pronađena u njegovom iznajmljenom stanu u Beogradu, a sada napokon može da uživa sa suprugom i ćerkom Tijom.Slađa kaže da je srećna porodica ponovo na okupu i da se nada da etiketa prestupnika neće biti večito zalepljena za ime njenog zeta jer je on divan mladić.

Silvija sa mamom (foto Damir Dervišagić)
Silvija sa mamom (foto Damir Dervišagić)

"Silvija, beba i on ponovo započinju zajednički život jer je ona sve ovo vreme, dok Bane nije izašao, bila kod mene. On je divan dečko, već je počeo da radi i jako mi je žao što je dobio epitet narko-dilera, a dečko nema ni sto evra u džepu. Život je takav, sačinjen od uspona i padova, ali sve su to lekcije. Najbitnije je da nam je porodica zdrava i da su njih dvoje divan par. Banetova porodica je divna, prija i ja imamo otvoren odnos i pričamo o svemu tako da smo jedna drugoj velika podrška. Đole je takođe pomagao Silviji sve ovo vreme i nije prošao dan da ne dođe da vidi unuku", rekla je Slađa, dok Silvija nije želela puno da detaljiše o suprugu koji je ponovo na slobodi.

Foto Nemanja Pančić
Foto Nemanja Pančić

"Sve je sada super. Malo da se uskladimo, pa ću se vratiti muzičkoj karijeri, sada mi je dete prioritet", rekla je pevačica.

Podsetimo, Branislav je bio u Valjevskom zatvoru od prošle godine, pošto su njegov brat blizanac Vladimir i još dvoje ljudi uhapšeni, jer je u njihovom iznajmljenom stanu u ulici Braće Jerković pronađena droga. On i Silvija na večnu ljubav zakleli su se u maju 2013. godine kada je Branislav izašao na slobodan vikend.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track